You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cinler hakkında bilgisi olanlar

Yeni Üye
Merhaba siteye gireli yaklaşık 5 dakika oldu olmadı. başımdan geçen olayı anlatıcam yorumlamanızı istiycem yapılması gerekenler felan.
ilk olarak ben geceyi arkadaşlarımda geçirmek için gittim 3 kişiyiz felan ev sahibi arkadaşım iftardan sonra gelicek arkadaşımıza evden kitap getir dedi (arkadaşın babası büyücü muska el alma felan ) tamam getircem dedi arkadaşımız neyse iftarı felan actık biz arkadaşımız geldi oturuyoruz muhabbet felan bundan önce yine cin konusu konuştuk 4 saat vaktin nasıl geçtiğini anlamadık dedik devam edelim az takılalım felan herneyse konu konuyu actı biz kitabı inceliyoruz bir yandan ev sahibi arkadaşımla kitapta dualar büyüler korunmalar felan var biz sevgi mutluluk huzur tarzı şeyleri okuyoruz yapılan şekilleri felan inceliyoruz neyse dedik arkadaş cin konusu açılınca dedi 181.sayfayı aç oku dedi cin kovma duası vardı orta başlıktı ben üstte yazanı okudum aşağıya inince orta başlığın kovma olduğunu fark edince gerisinde başka bişey olduğunu fark edip geri çevirdiğimde cin davet etme yazıyordu o andan sonra heycan başladı korkudan ayağa fırladım . ev teras biçiminde (bu olay sabah ezanından sonra 30dk içinde oluyor.) sonra sola baktığımda camın birisinden gökyüzü kıpkırmızı diğerinden simsiyah ne gölge ne ışık bu duruma hepimiz şaşırdık tabi beni görünce onlarda irkildi neyse yaklaşamadık biz cama artık sabah vaktidir felan diğer sayfada 3 kere okuyun diye kovma duası var ben bu duayı okurken değişik sesler değişik köpek havlamaları felan hertürlü ses sanki evin dibinde oluyor (4.kat) çok siteden baktımki çağırması kolay ama yollaması güç . bu yüzden kitapta olan şekli daire şekline alıp çizin diyordu arkadaşımız kalemi kaptığı gibi yere çizdi sonra üstüne basma felan olur diye duvara çizdik . tabi sesler ürkütüyor bende nerden aklımda kalmış bilmiyorum eve geldiğimde masanın üzerinde kurumuş şampuan vardı 88 yazdım yani M harfinin ortadan ayrılınca arapcada cin anlamı m yazcaktım dedim anlamasınlar direk felan. neyse arkadaş çizdi etti biz diğer odalara cıkamıyoruz benim gözüme direk mutfaktaki 6 tane baharatlık felan nazar işaretinde bunuda bi yerden öğrenmiştim tamamen hurafe cinleri çekmek için diye okumuştum. neyse gittim elimde kitapla bi yandan duayı okuyorum bi yandan onları görünmicek bi yerlere saklıyorum neyse vakit geçiyor artık yapcak bişey yok ses var korku var ama ecele ne yazar. geçtik diğer balkona felan bu arada bi 30dk daha geçti neyse oturuyoruz arka balkonda dedik bişey yoktur heralde diğerodaların kapıları kapalı olduğu halde kitabı getiren arkadaş dediki -içeri arkadaşın (ev sahibinin dedesi) dedesi girerse kapı kitli olduğu için anlayınki o dede değil anladınız dedi tam o sırada kapı ceyran gibi bi olasılık yokken bi çarptı o an hepimiz fırladık ayağa . sonra arkadaş biraz vakit oturduk felan aldı kitabı geçti evine neyse biz yine döndük oturma odasına orda otururken hepimiz aynı kapı bu sefer açılıp kapandı (kapıyı göremiyoruz terse kalıyor ) ondan sonra dedik toparlanın olmıcak böyle . (bu arada gece vakitlerinde 24.00-02.00 arası 2 arkadaş geldi cin muhabbeti felan onlarlada oldu balkonda sonra gittiler.) bu kapı çarptıktan sonra biz dağıldık aşağıda ben evime giderken normalde mahallede 15 tane felan kedi olur herzaman göz göze geliriz bi geriye cekilip bakarlar ya insana ben mahalleye girdiğim gibi bütün kediler kafasını çevirdi hiçbirisi ses cıkardğm halde bakmadılar. eve nasıl besmele cekerek girdiğimi hatırlamıyorum . şuan bile moralim 0 sadece benim değil bütün arkadaşlarımın ne yapmalıyım ? 1 dua ile gelebilirmi ? ramazan ayında gelirmi ? nasıl kovcaz? tek çare muska yada büyücü birisimi ? kesin gelmişmidir? banamı gelir yoksa arkadaşlarımada musallat olurmu ? kafamda cok soru var lütfen yardım edin saat 09.52 şuanda olay gerçekleşeli 1-2 saat oluyor
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.