You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

_GÖLGE HARAMILERI_
CiNAYET TESTi
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ CEVABA BAKMADAN ÖNCE SORUYU DEĞERLENDİRİN!

Soruyu okuyup cevabınızı verin ve sonucu için aşağıya bakın. Bu bir şaşırtma sorusu değildir. Okuduğunuz soruyu cevaplamaya çalışın.
Olay: Bir kadın annesinin cenaze töreninde hiç tanımadığı bir adamla karşılaşır.
Adamın hayatının erkeği olduğunu düşünür ve anında aşık olur, ama adama telefon numarasını sorma şansı olmaz.
Bir kaç gün sonra bu kadın kendi kızkardeşini öldürür.

Soru: Kadın kızkardeşini niye öldürmüş olabilir??
(Lütfen cevabınızı vermeden önce biraz düşünün, Cevap biraz aşağıda)

CEVAP: Kadın aşık olduğu adamın bu cenaze törenine de geleceğini umut ediyordu

Şimdi gelelim doğru cevap vermiş olmanızın neden önem taşıdığına:

Eğer soruyu böyle cevaplandırdıysanız, tam bir pi si ko pat gibi
düşünüyorsunuz demektir. Bu ünlü bir Amerikalı psi kologun, bir kişinin katil olup olmadığını bulabilmek için uyguladığı testlerden biri..
Yakalanmış bir çok katil (seri katiller) bu testteki soruya dogru cevap vermis.

Bu nedenle eğer soruya doğru cevap vermediyseniz sizin içinde benim için de çok iyi.. Eğer doğru cevap verdiyseniz lütfen haberim olsun ne me lazım gülücük)))
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: CiNAYET TESTi
BEN ADAMI BÜTÜN KADINLARDAN KISKANMIŞTIR DİYE DÜŞÜNDÜM ŞİMDİ BENHANGİ KATEGORİYE GİRİYORUM YANİ icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
hee bende aynı seyı dusundum kıskanmıstır kesın dedım gülücük kadın mıletı nede olsagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
vallaha ben doğru cevap verdim..hıhıhı gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
görüşelim görüşelim..aksi halde pişman olabilirsin Tongue
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
tamam sen nasıl istersen diceksin gülücük
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: CiNAYET TESTi
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vallaha ben doğru cevap verdim..hıhıhı gülücük

vavvvvvvvvavvvvvvv piskopat seni icon
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.