You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ÇİKOLATA
Ali ile Veli çikolata almak için bakkala gider. Ali'nin bir çikolata alabilmek için 24 lira eksiği; Veli'nin de 2 lira eksiği vardır. Bunun üzerine Ali fedakarlık yapıp tüm parasını Veli'ye verir, ama hala bir çikolata alacak paraları yoktur. Buna göre bir çikolata kaç liradır?
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: ÇİKOLATA
28 Mİgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: ÇİKOLATA
yav canları çikilata çekmiş yazık yawww
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:28 Mİgülücük

hayııııır bilemedin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
52gülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: ÇİKOLATA
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok basit 25 liragülücük

sen kopya çektin kesin şeytanSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ÇİKOLATA
yoo valla bilmiyodum ama çözmem 1 dk sürmedigülücük velinin 2 lira eksiği varsa ve alinin parası yetmiyorsa demekki alide 1 lira vargülücük alinin eksiği 24 lira 24+1 25 lira yapargülücük sağlamasınıda yaptımTongue velininde eksiği 2 lira dedim alinin 1 lirası var velinin 2 lira eksiği var demekki dedim 23 lira 23+1 24 eder eheuehe
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.