You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cevabınız Önemden çok sevap taşıyacakdır.

Yeni Üye
Selamun Aleyküm.Başda allah davasına hizmet eden bu sitenin kurucusu ve adminine teşekkürü borç bilirim..Sözlerime birazcık kendimden bahsederek başlamak istiyorum çünkü soracağım soruların sizler için daha iyi anlaşılmasına vesile olabilir.Bende yaşadığım sıkıntılardan dolayı allah cc yaklaşanlardanım yaşım 18..Yanlış anlaşılmasın önceleri elhamdülillah müslümanım demekle yetinenlerdendim.tabi bunu allah cc kuranda bazılarına tarafımızdan bi rahmet gelir ve onlar doğru yola sokarız bazı sapkınlarında sapkınlıklarını artırırız hükmüyle bağdaştırıp kendimede pay çıkartıyorum.söylediğim gibi sıkıntılarım beni bu yola çekdi.zamanla kuranı meallerine bakarak okudum.ve gerçekdende allahı tüm noksanlıklardan tenzih ettim.ama şu var ki ben kuranı okudukdan sonra şunu anlayamadım ve merak etdim.Ülkemiz ne kadar islam devleti olduğunu düşünmekden daha çok gerçekden diliyle müslüman olduğunu söyleyen insalarn ne kadar gerçek müslüman olduğu.yani günah işlemeyi geçdim haram yemeyi geçdim insalarımız ne kadar allaha iman ediyor.İman edilmemesinin tek sebebi oalrak inancın eksikliğini görüyorum.Namaz kılanlara allahın hükmüyle yaşayan insalara nasıl bakıldğını sizlere hatırlatmama zaten gerek yok.Allahımız bir peygamberimiz bir kitabımız bir dedğimiz insanlar gördümki bizim kitabımaza peygamberimize sövenlerden daha çok bize farklı gözle bakıyorlar.Bu insaların inanmadığı halde namaz kılmayıp ibadet etmeyenlerden daha çok inanıpda kılmayıp kılanada kötü gözle bakan insanlar sizce kutsal kitabımıza göre müslümanlarmıdır.ve yerleri cehennemden ötürümüdür..?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: Cevabınız Önemden çok sevap taşıyacakdır.
bunu yalnızca Allah bilir.
öyleki gerçek tesettürü taşımayan çok insan var.
ve yeri cehennemmidir bunu yaradan bilir.
sen sana bakılan gözü önemseme
unutma onun bunun için bişiler yapmıyosun.
Sen sadece Allah rızası için ibadetini yapıyorsun.
başkalarının ne yaptıgı ve ne dediğini çok önemseme bence.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.