You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Cevab Veremedi
muri kardeşim sen gercekten cok zeki bir insansın ama bence aklını bu kadar karıştırma senin iyligin için diyorum kardeşim beni yanlış anlama evet çok kitap okumak yararlı ama yan etkileride var yok degil
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Cevab Veremedi
muri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence bir müslüman kuranın tefsirini okumadan onu idrak etmeden hiç bir dinin kitabını okumamalı bozulmuş olduğunu bilse bile Wink

diğer kitapları okumadan hangisinin daha doğru olduğuna nasıl karar vercek.

sen polonyada doğsaydın da ilk önce incilin tefsirini okuyun idrak edin iman edin sonra diğer kitapları okursunuz saçma olduğunu düşünseniz bile derdin bu mantıkla.

senide imzama havale ediyom reyyocum

Allah muhafaza eğer bir gayri müslim olsaydım elbetteki ilk inandığım şeyi öğrenmek isterdim kendi dinimi bilmeden neyin doğru olduğuna nasıl karar vereyim dimi Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.