You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çeşm-i Siyahım^^

General
RE: Çeşm-i Siyahım^^
"Sevgili" olarak atfedilen ama sevgili olup olmadığı hala muamma olan günlük..''

Kumru, kafasını kaldırdı ve baktı.Kafasını egdiği zamandan beri yanında olanlar çoktan uzaklaşmıştı,arkasına döndüklerinde yüzlerindeki gülümsemelere mantık yürüttü..
Anlık bir bakıştan koca bir kitap dolduracak kadar fikir yürütebilcegini düsündü..

Oysa kumru hala sessiz ve tenha köşede isyankar bakınıyordu uçma zamanını geçirmişti...

Mavi gökyüzünden yeryüzüne bakışlar için zamanın geldigini bildigi halde silkinmeyişi ne kadarda üzücüydü...

Ait olmak eskidendi çeşm-i siyahım eskidendi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Her şey biter , yeni olan da zamanla eskir"

Bugün ona gittim.Onunla sohbet etmek çok iyi geliyor bana.Doğru yerden bakmak dedi.''Doğru'' olmak.Hilal Cibran oku dedi birde.Listeye alındı!!
Aklımda nice sorular var.Zihnimin durdurak bilmeden ürettiği bu sorulara kim cevap verebilir ne dersin?Bir özür neyi değiştirir?İnsanları olduğundan daha güzel görmek ne kaybettirir?
Esas olan şu çeşm-i siyahım ; "herkes masum , sanırım günahkar benim!"
Burada kalırsam eğer beni leylekler yer. Beni gökler kusar sonra. Burada kalırsam bir balkon olmaktan korkarım. Cehennemden cennete bakan...

Bir zamanlar şöyle bir şeyler karalamıştım ;
AFFETmek de güzel..
Ve tabii AFFET demek de..
AFFET..

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bu gün o iğrenç saat alarmı yerine telefonumun müziği çalarken uyandım.Düşündürten değilde sanırım daha hareketli müzik seçmeliyim...

Hareketli bir o kadarda eğlenceli bir gündü öğrencilerin okula telefon getirmesi yasak ama malum yasaklar delinmek içindir der ve getirirler okula bugün halen düşündükçe tebessüm ettiğim komik bir olay yaşadık tenefüste baktım elinde telefon mesaj yazıyor Buğra diye bir öğrencim hemen arkadaşını yanıma çağırdım Buğranın numarasını ver bana dedim verdi bende Buğrayı aradım öğretmenler odasında bekliyorum telefonu bana getir dedim Big GrinBig Grin o yüz ifadesini asla unutmayacağım Bööö
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.