You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

cennette bekar kalabilirmiyim

Cezalı Üye
ben cennette huri istemıyorum..

bekar kalmak gıbı bır hakkım varmı???

illa evlenmek zorundamıyım???

bekar kalamammı???
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: cennette bekar kalabilirmiyim
Bence ölme sen en iyisi bu.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
وَإِذَا عَلِمَ مِنْ آيَاتِنَا شَيْئًا اتَّخَذَهَا هُزُوًا أُوْلَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِينٌ
Âyetlerimizden birşey öğrendiği zaman, onu alaya alıyor. İşte onlar için rezil ve rüsvay edici bir azap vardır.
Casiye/9
Peygamber (s.a.v) Cuma günü şöyle hitap ediyordu: 'Sözün en hayırlısı Allah'ın Kitâbı'dır. Rehberliğin en hayırlısı Muhammed (s.a.v.)'in rehberliğidir. (Dînî) işlerin en kötüsü sonradan icat edilenlerdir. Sonradan icat edilen her şey bid'attir, her bid'at bir sapıklıktır. Her sapıklık da ateştedir.' (Müslim)
Bunu ilk beğenen sen ol.
قید آزادی
Bu soruyu ayık olarak sorduğuna emin misin diyecektim
şutlanmış ...

Yahu bunlar ne içiyorlar acaba ?!
لَمْ اَكُنْ بِدُعَٓائِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu tür insanları hasta olarak görüyorum..kalb hastası...imansızlıkla yoğrulmuş kalp nasıl olursa öyle kalpleri var bunların...önceden üzülürdüm kızardım sinirlenir kavga ederdim...artık sinirlenmemek ve kavga etmemek için ALLAH rızası için kendime söz verdim..hatta çok yakın bir zamanda çok yakın bir akrabamla münakaşaya girdim...bu tür şeylerden dolayı birçok akrabamla görüşmez oldum...

insanlar Müslüman olduğunu unutmuş bir halde dünyada yaşıyorlar...annalarından babalarından gördükleri örf ve adeti dinle karıştırır olmuşlar...ALLAH ne diyor peygamber ne iletmiş kuranda ne yazıyor kimsenin buna baktığı yok....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.