You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cennet'te Allah'ı görebilecek miyiz?

Cennet'te Allah'ı görebilecek miyiz?

Uzman
RE: Cennet'te Allah'ı görebilecek miyiz?
Bildiğim kadarıyla peste penaltı çekerken gargamel şirin babanın eline baktı diye araları bozulmuştu ama neyse.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
-mış'lı ve -miş'li paylaşımlarda kaynak aranmıyor alpi. forum kurallarında yazmaz bu,yaz bir kenara bu bilgiyi,lazım olur.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Hocam sağolun bazı yerlerde okumuştum Allah'ı cennette kullar göremez(haşa) diyorlardı,
inşallah Allah hepimizden razı olur ve cennette Allah'ın Selam verdiği kularından oluruz amin

Allah'ın zatına tecellisine gelince hocam bana sabah kahvaltıda ne yedin, yediklerini say deseniz düşünürümde sayamam kaldıki Allah'ın zatını düşünmek bu akılları aşar,gidersek cennete Allah işini bilir bizde kendi işimize bakıp kulluğumuzu yapalım...
sağolun
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ya tamam bilmiyorsun,öğrenme çabasındasın anlıyorum ama her konuya hocamla başlayıp vesvesemidir diyerek bitirmen iyi izlenim bırakmıyor...ayrıca bu davranışlarınla kul hakkına giriyor bir ...ikinciside boş konuşuyorsun ..dinimizde çok fazla boş söz etmekte günahtır..
ALLAH en iyisi bilendir..

protesto edelim..eylem yapalım miqronun vesveselerine cevap yazmayalım belki vazcayar o ozaman :D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
O gün bir takım yüzler aydındır.
Rablerine bakarlar.
O gün bir takım yüzler de asıktır. (Kıyame 22-24)
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Hocam ;hoca değilsiniz belki ama çoğu hocadan daha mantıklı cevap veriyorsunuz ondan öyle diyorum.netten izliyorum adam şeyh olmuş ayetleri öyle bir anlatıyor ki vay be dünya düzmüş diye inanasınız geliyor,ayada çıkmamışlar diyor delillerle anlatıyor,bilım adamları dünyanın düz olduğunu biliyormuşta söylemiyorlarmış diyor vesveselendiriyor hocam,bakıyorum ayette Allah selam verir yazıyor hoca çıkmış öyle diyen kafir olur diyor hocam kafam karışmasında ne yapsın,bakıyorum kuran'a yusuf a.s şirk içinde görev yapmış adam oy verme kafir olursun diyor tekfir ediyor,camide namaz kılanın namazı kabul olmaz diyor çünkü imam tağutun imamıymış şirke bulaşmış para alıyormuş diyor piskolojimi bozuyor hocam,sitrese giriyorum,darlanıyorum düşündükçe de vesveselenmeye başlıyorum adam bide çıkmış ciddi ciddi anlatıyor öyle işte...adam şeyh hocam Xd
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-10-2015, Saat:12:37 PM, Düzenleyen: Kelebeketkisi.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.