You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÇaY KiMi ÇaĞıRıR..?

ÇaY KiMi ÇaĞıRıR..?

Forumcu
RE: ÇaY KiMi ÇaĞıRıR..?
Sevgili S@bır kardeşim:
Dün olanlardan ötürü senden özür dilemeyi kendime borç bildim.Kapına değil kalbine vurmaya geldim ve senden özür dilerim artık özrümü kabul edersen Şüphesiz Allah merhametlidir merhamet edenleri sever.Yok özrümü kabul etmezsen de suç bende zira o kadar alttan almana rağmen işin cıvkını çıkardım biliyorum özür dilerim,selam,dua ve ahrette diğer mümin kardeşlerimiz ile birlikte peygamber efendimizin sancağı altında olmak muradı ile inşallah sevgili kardeşim.Allah’a emnet.-Ki yok ama varsada hakkım helal olsun.İnşaallah kızmaz özrümü cevapsız komazsın günahkar kardeşin rohan…
Ne isterim gökyüzünde.
Benüm yüzüm yerde gerek,
Bana rahmet yerden yağar.
-Yunus emre-
Hû deyip ölsem
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem

Yüzde bir tebessüm,yüzde bir sevgi
Alırken benden beni,
Resul'ün gözlerin rengi :-)
Hû deyip ölsem ey yâ ilahi

Kalbimde Lâ ilâhe illallah zikrin
Dilimde Allah ismin
Senle dolu iken bu aklım fikrim
Hû deyip ölüversem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
RE: ÇaY KiMi ÇaĞıRıR..?
Dün hassas bi konu üzerine yaptığın yoruma kızmıştım..arama yaptım ama bulamadım silinmiş sanırım..patavatsızlık var sende biraz ..birde üslubun farklı bilerekmi yapıyorsun bilmiyorum ama insanlara karşı olan iletişimini değiştirmen gerekiyor ..kimsenin karakterini sorgulamak yada yadırgamak haddime değil ama rahatsız olduğum hususlar bunlar..benim seninle bi sorunum yok ..bundan sonrası içinde olmamasını temenni ediyorum ..helal edilmeyecek bir hak söz konusu değil basit bir sürtüşme alt tarafı ..kal sağlıcakla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-07-2015, Saat:03:14 PM, Düzenleyen: S@BıR.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.