AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alakası yok çaresiz felan değilim nerden çıkarıyosun
sözlerinden çıkarıyoruz
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alakası yok çaresiz felan değilim nerden çıkarıyosun
giderayak işlerim var bitirilecek, 

Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:size bi nöröloji doktoru getircem heç merak etmeyin

mehemet veys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:terk etmek terk edilmek çok zıt duygular
birde mecburi terk edişelr vardır
yada o kişiyi çok sevmene rağmen sevmiyormuş gibi arkana bakmadan gitmelr vardır.
bence sevigi bu kadr basit değildir..!!
sevmişsen ve sevilmişsen untmak ve nutlumak çok zordur imaknasızdır diyebiliriz..
sevdiğini untmak okadr kolay olasaydı..
bence sevmek diye birşey olmazdı
sevdiğinin arkasında gitsin kendi bilir demek bu kadr basit olasaydı
o yurekte yavas yavas yanan ateş olmazdı...
benim fikrim sevgini her turlusune eyv diyip saygı duyorum bence sizde boş keseden atmauın arkadaşlar derim![]()
burda hemen hemen herse gidrse gitsin dedmiş sevdiğini arkasınd aben bu cumlelerin doğruluğuna inanmıyorum...
eğer bu kurduğunz cumlelerde samimiseniz ozamn ben sevgiyi başak bir boyutta yasıyorum
wesselam...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.