You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

çapa tıp fakültesi‏nin hocalarından BAŞÖRTÜSÜ

Profesör
Prof.Dr.Baria ÖZTAŞ:
"Bir uçurumun kenarında olsam bana bir başörtülü elini uzatsa ölmeyi tercih ederim."

Doç.Dr.Betigül ÖNGEN:
Dışarıdaki Emniyet görevlilerine:"Bunlar öğrenci değildir,ben şimdi simitçinin yoklamasını almam,lütfen bunları dışarı atın."

Prof.Dr.Aysel EKŞİ:
"Üniversitelerde inancın yeri yoktur.Burası üniversite.Bu işi bu sefer çözeceğiz,kararlıyız."

Prof.Dr.Tahir HAYIRSIZ:
(Başörtü Genelgesinden Önce)
"Ben insanların kafasının içiyle uğraşırım,dışıyla uğraşmam."
(Genelgeden Sonra)
"Bu başörtülüler doktor olamazlar.Bunlar Atatürk üniversitelerinde okuyamazlar."

Prof.Dr.Kurtuluş TÖRECİ:
(Sınıfa Hitaben)
"Biz şimdi bunları derse alırsak,10 yıl sonra bunlar başı açık arkadaşlarınızı derse almaz."

Prof.Dr.Talat CANTEZ:
"Ne zaman ki TBMM 'bu ülke şeriat ülkesidir' der ise derse alırız."(Öğrencilerin dersi terk etmesi üzerine):"Sizler anarşistsiniz."

Prof.Dr.Işık YALÇIN:
"Ben derse mayoyla gelsem olur mu?"

Prof.Dr.Sema CANTEZ:
"Sen başını açtığında arkadaşların sana zina mı düşünecek?"

Doç.Dr.Ayhan BİLİR:
"Onlar sınıfa başörtülü olarak girmek istiyorlarsa ben de çırılçıplak girmek istiyorum.O zaman ne diyeceksin?"

Prof.Dr.Sinan BERKMAN:
(sözlü sınavında)
"Başınızı açın,size 100 vereyim"
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: çapa tıp fakültesi‏nin hocalarından BAŞÖRTÜSÜ
Prof.Dr.Aysel EKŞİ:
"Üniversitelerde inancın yeri yoktur.Burası üniversite.Bu işi bu sefer çözeceğiz,kararlıyız."

zalak bu yaa kahkahaben olsam derdim hocam inanc olmadan derslerimizi nasıl yapcaz nasıl inanacagız gececegimize ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
yyuhhh yaaa ne kadar töbe töbe bunlar yuzunden gunaha gırmeqte ıstemıom ama ınsanın gunaha gırmemesıde ımkansız baqsanıza sölerıne ya resmen hakaretten ötesını yapıolar ....dinsızler!'!!!!!!!!!
ötekı tarafta da bu kdr rahat olabılecekler mı acaba bu kdr kısını hakkının altın nası kalkcaklar coq mrk edıorum dorusu???????

Allah hıdayet wersın baska bişe demıom artık!!!!!

wesselam .....
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
hoşttt afkurunn
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.