You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çankırı İmam Hatip Lisesi

Profesör
Okulumuz 1980 yılında açılmıştır.Öncelikle çarşı içinde geçici bir binada eğitim öğretime devam eden okulumuz 1982 yılında şu anki binasına taşınmıştır.Okulumuz 10 bin metrekarelik geniş bir alan üzerine,üç katlı binası,futbol ve voleybol sahaları bulunan bahçesi ile eğitim öğretime devam etmektedir. Okulumuzda yedi adet derslik,idareci,öğretmen ve memur odaları,kütüphane,fen dersleri labaratuarı,çok amaçlı oyun salonu,bilgisayar sınıfı,televizyonlu dinlenme salonu ve yatılı öğrencilerimizin kaldığı pansiyon katı bulunmaktadır.Öğretim kadromuz;iki idareci,dört branş öğretmeni olmak üzere altıdır.Ayrıca iki memur,bir aşçı ,üç hizmetli ve bir kaloriferci olmak üzere yedi personel daha bulunmaktadır.Okulumuzun ısıtma sistemi kalorifer olup yakıt olarak kömür kullanılmaktadır.Okulumuzun tek eksiği ilgidir ve bunu da sizlerden bekliyoruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Çankırı İmam Hatip Lisesi
üstad kısa olmuş be
bu çankırılıya yapılırmı:D
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: Çankırı İmam Hatip Lisesi
slm aleyküm ben Çankırı/Kurşunlu ihl mezunuyum.
Gülü sev dikenine bakma, hayatı sev zorluklarına kanma, kendini sev çokta havalanma!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Çankırı İmam Hatip Lisesi
S.a, bnde çankırı And. imamhatip'de okuyorum. Okulun durumu şuan gayet iyi yurt binası tamir edildi. şuan bisorun yok çok şükür :D

burdan tüm herkeze selamlar :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.