You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

....Envarül-Âşîkîn....
cami hocası
TMM SZ BILIRSINIZ YOQ FIKRA FLN BUNDAN SONRA İSTEDINIZ OLDUMU!!!!!!!!!111

HOCALARI KARALAMAYA CALISANDA YOQQQQ

HELE BNM EN SON YAPICAM SEYDIR ...ŞİMDİ SZE WE SZN GIBILERE NEDENINI ACIKLAMICAM ANLAMASSINIZ ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-08-2008, Saat:11:32 PM, Düzenleyen: Şeyda-Nur.
Acemi Üye
RE: cami hocası
şeyda nur komikmi sence bu fıkra, birileri imamı imam hatipliyi göbeğini kaşıyan adm olarak tarif ederek ikinci sınıf kategörisine koyuyor bari bizler ypmayalım değlmi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
murat kardeşime katılıyorum.bu zamana kadar İMAMLAR hep kötülendi.beni daha çok acıtansa bir imam hatiplininde böyle şeyler yazması oldu.
2007 MEZUNU
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: cami hocası
murat18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şeyda nur komikmi sence bu fıkra, birileri imamı imam hatipliyi göbeğini kaşıyan adm olarak tarif ederek ikinci sınıf kategörisine koyuyor bari bizler ypmayalım değlmi

alkışSmilealkışSmilealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sadece fıkraSaskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: cami hocası
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece fıkraSaskin

yapılan yorumlarıda da yenı goruorum ....gorsem mutlaka da önceden cwp yazardım emın olun.....

SADECE Bİ FIKRA .............

tabı szn anlayısınız farklı olunca fıkırlerde deısıo dımı?????????

bi fıkra olarak yazdım belkı szde haklısınız ama bn szn baktınız pencereden bakmadım szde bnm oenceremden bakmassanız bakmayın.!!!!!!!!!!!!11

wesselam.......
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
lütfen birbirinizi kırıcı şeyler sölemeyin ve birbirinizin üstüne gitmeyin..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
internet olmazdan önce tek iletişim aracı olan tv yoluyla karaladılar hocaları bakınız eski türk filimlerine hocalar hacılar hep menfaat peşinde koşan parazit gibi şimdi ise internet her türlü karalama kampanyaları iğrençlikler fıkrayı yazan arkadaşa yüklenmek istemiyorum belliki iyi niyetle yapmış bu işi aslında uzatmayada gerek yok Allah tan biz (yani site sakinleri)neyin ne olduğunu bilen insanlarız vesselam
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.