Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ÇAĞDAŞ(herkes allaha emanet olsun) by by
ÇAĞDAŞ(herkes allaha emanet olsun) by by
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR BEN GELDİM VE GİDİYORUM........BANA SÖVENE DE SAYANA DA.....KIZANA DA... GICIK OLANA DA.....BENİ SEVMEYENE DE....HAKIMMI HELAL ETTİM...... SİZLER DE HAKKINIZI HELAL EDİN.....HERKES ALLAHA EMANET OLSUN......SİZLERE... ÇOK ÇOK İYİ FORUMLAR İYİ VAKİTLER...DİLİYORUM.....S.A
..yok yaa..
hiçbiryere gidemessin...
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni anlıyorum ama sizin dava anlayışınız bumu böyle pes edip gitmek...
kolay pes etmiyormusun
ben pes etmiyorum davam için daha iyi hazırlanacagım.......
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni anlıyorum ama sizin dava anlayışınız bumu böyle pes edip gitmek...
kolay pes etmiyormusun
ben pes etmiyorum davam için daha iyi hazırlanacagım.......
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR BEN GELDİM VE GİDİYORUM........BANA SÖVENE DE SAYANA DA.....KIZANA DA... GICIK OLANA DA.....BENİ SEVMEYENE DE....HAKIMMI HELAL ETTİM...... SİZLER DE HAKKINIZI HELAL EDİN.....HERKES ALLAHA EMANET OLSUN......SİZLERE... ÇOK ÇOK İYİ FORUMLAR İYİ VAKİTLER...DİLİYORUM.....S.A
bi yere gitme ya lütfen selim..
hem o kararı ben daha önceden almıştım benden kıskandın dimi

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee selim!
???????????nie gidio???
*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin!
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a.s.Daaaa ???noluos yaws...kim neere gidioo?????????????nie gidio???
şimdik semerkand bu çağdaş isimli yaramaz abin var ya siteten tamamen ayrılmk istıyomuş bz de kızyoruz doğal olarak
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi