You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÇAĞDAŞ(herkes allaha emanet olsun) by by

Uzman
ARKADAŞLAR BEN GELDİM VE GİDİYORUM........BANA SÖVENE DE SAYANA DA.....KIZANA DA... GICIK OLANA DA.....BENİ SEVMEYENE DE....HAKIMMI HELAL ETTİM...... SİZLER DE HAKKINIZI HELAL EDİN.....HERKES ALLAHA EMANET OLSUN......SİZLERE... ÇOK ÇOK İYİ FORUMLAR İYİ VAKİTLER...DİLİYORUM.....S.A
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2008, Saat:12:52 PM, Düzenleyen: Çağdaş.
Acemi Üye
Cvp: ÇAĞDAŞ(herkes allaha emanet olsun) by by
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR BEN GELDİM VE GİDİYORUM........BANA SÖVENE DE SAYANA DA.....KIZANA DA... GICIK OLANA DA.....BENİ SEVMEYENE DE....HAKIMMI HELAL ETTİM...... SİZLER DE HAKKINIZI HELAL EDİN.....HERKES ALLAHA EMANET OLSUN......SİZLERE... ÇOK ÇOK İYİ FORUMLAR İYİ VAKİTLER...DİLİYORUM.....S.A

..yok yaa..
hiçbiryere gidemessin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: ÇAĞDAŞ(herkes allaha emanet olsun) by by
seni anlıyorum ama sizin dava anlayışınız bumu böyle pes edip gitmek...

kolay pes etmiyormusun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: ÇAĞDAŞ(herkes allaha emanet olsun) by by
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni anlıyorum ama sizin dava anlayışınız bumu böyle pes edip gitmek...

kolay pes etmiyormusun

ben pes etmiyorum davam için daha iyi hazırlanacagım.......
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
iyi bizide hazırla ozman burdasın çağdaşgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni anlıyorum ama sizin dava anlayışınız bumu böyle pes edip gitmek...

kolay pes etmiyormusun

ben pes etmiyorum davam için daha iyi hazırlanacagım.......

gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: ÇAĞDAŞ(herkes allaha emanet olsun) by by
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR BEN GELDİM VE GİDİYORUM........BANA SÖVENE DE SAYANA DA.....KIZANA DA... GICIK OLANA DA.....BENİ SEVMEYENE DE....HAKIMMI HELAL ETTİM...... SİZLER DE HAKKINIZI HELAL EDİN.....HERKES ALLAHA EMANET OLSUN......SİZLERE... ÇOK ÇOK İYİ FORUMLAR İYİ VAKİTLER...DİLİYORUM.....S.A

bi yere gitme ya lütfen selim..
hem o kararı ben daha önceden almıştım benden kıskandın dimigülücük
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee selim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
a.s.Daaaa ???noluos yaws...kim neere gidioo??üzgün???????????nie gidio???
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a.s.Daaaa ???noluos yaws...kim neere gidioo??üzgün???????????nie gidio???

şimdik semerkand bu çağdaş isimli yaramaz abin var ya siteten tamamen ayrılmk istıyomuş bz de kızyoruz doğal olarak gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.