Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
burcuna göre otomobil ve otomobil kullanımı (((:
burcuna göre otomobil ve otomobil kullanımı (((:
Trafikte Hız, Kesinlikle... Otoban olsa daha iyi ama tehlike beni çekiyor ben ne yapim.
Otoyolda süper hız yapıyorum
Bu arada radara yakalanmamaya özen gösteriyoruz ki ehliyetsizlikten bize ceza yakmasınlar 
VesseLam
Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
birazda feministim
ben ehliyet alınca erkekler napcak bilmiorum
bence o kadar da abartılcak bişey deil ama arkadaslar öle dio :sırıtık: istisnasız bütün bmw lerin hastasıyım
bide kıpkırmızı bi ferrarim olmasını isterdim :sırıtık: bknz:boğa x)))
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle trafikte çok sinirliyim yaya olmama rağmenbirazda feministim
bence o kadar da abartılcak bişey deil ama arkadaslar öle dio :sırıtık: istisnasız bütün bmw lerin hastasıyım
bu arabalara bende bayılırım erkekleri trafikte ezmek için elimden geleni ardıma komam ben ehliyeti aldım erkekelr kaçıyo
onu alsam garanti ezerim bütün erkekleri
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide böle bi arabanın altına girebileceği kadar büyük cipler oluor ya ona da bayılıorumonu alsam garanti ezerim bütün erkekleri
BENİM BABAMIN CİPİNİ ALIP ÇIKALIM SENLE BOĞAZA
ERKELERİ EZMEYE
hepsini ezmeyelim bi kısmını bırakalım canımız sıkıldığında dalga geçeriz
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle trafikte çok sinirliyim yaya olmama rağmenbirazda feministim
bu arabalara bende bayılırım erkekleri trafikte ezmek için elimden geleni ardıma komam ben ehliyeti aldım erkekelr kaçıyo
yaya iken btek bayanlar yol veriyor bana...:D tşk...ler... onlara...
..bu arada bnde ehliyetmi yeni aldm.. bass gaza sadk bass gazaa..:D
...madem burcları okadar iyi bilyorsn benmkni bil ne dilersen dile sahra hanm..
Hayalindeki Otomobil: Kullandığı otomobil mutlaka en son model olmalıdır. Satış sonrası servise de büyük önem verir.
aynı bn

acayıp bı hız tutkusu var bende
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi