You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

burcuna göre otomobil ve otomobil kullanımı (((:

burcuna göre otomobil ve otomobil kullanımı (((:

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: burcuna göre otomobil ve otomobil kullanımı (((:
evet tabikide kendini tanımak için biraz geç kalmadınmı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ben de öyle sanıyorum valla ne yapalım zararın neresinden dönersen kar .......... ama az kaldı...tanıyacam
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Akrep (22 Ekim - 21 Kasım): Çok kıskanç olmasıyla tanınan akrep burcu, hataları affetmeyen ve saldırmak için fırsat kollayan bir karakter barındırırlar. Sakin görünseler de bir hata ile karşılaştıklarında bağırıp çağırmaktan geri kalmazlar. Hayalindeki Otomobil: En son model hızlı ve güçlü otomobillerden hoşlanırlar. Motor sır dolu bir kutu değil, yakından ilgilendikleri bilgi sahibi oldukları bir şeydir. Güçlü otomobille hava atmaya bayılır. Siz siz olun sakın otomobilini eleştirmeyin.!

Trafikte Hız, Kesinlikle... Otoban olsa daha iyi ama tehlike beni çekiyor ben ne yapim. gülücük Otoyolda süper hız yapıyorum gülücük Bu arada radara yakalanmamaya özen gösteriyoruz ki ehliyetsizlikten bize ceza yakmasınlar gülücük

VesseLam

Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: burcuna göre otomobil ve otomobil kullanımı (((:
kesinlikle trafikte çok sinirliyim yaya olmama rağmen ifade birazda feministim ifade ben ehliyet alınca erkekler napcak bilmiorum kahkaha bence o kadar da abartılcak bişey deil ama arkadaslar öle dio :sırıtık: istisnasız bütün bmw lerin hastasıyım ifade bide kıpkırmızı bi ferrarim olmasını isterdim :sırıtık: bknz:boğa x)))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle trafikte çok sinirliyim yaya olmama rağmen ifade birazda feministim ifade ben ehliyet alınca erkekler napcak bilmiorum kahkaha bence o kadar da abartılcak bişey deil ama arkadaslar öle dio :sırıtık: istisnasız bütün bmw lerin hastasıyım ifade bide kıpkırmızı bi ferrarim olmasını isterdim :sırıtık: bknz:boğa x)))

bu arabalara bende bayılırım erkekleri trafikte ezmek için elimden geleni ardıma komam ben ehliyeti aldım erkekelr kaçıyoTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bide böle bi arabanın altına girebileceği kadar büyük cipler oluor ya ona da bayılıorum kahkaha onu alsam garanti ezerim bütün erkeklerikahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide böle bi arabanın altına girebileceği kadar büyük cipler oluor ya ona da bayılıorum kahkaha onu alsam garanti ezerim bütün erkeklerikahkaha

BENİM BABAMIN CİPİNİ ALIP ÇIKALIM SENLE BOĞAZATongueERKELERİ EZMEYEgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
olurkahkaha hepsini ezmeyelim bi kısmını bırakalım canımız sıkıldığında dalga geçeriz ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle trafikte çok sinirliyim yaya olmama rağmen ifade birazda feministim ifade ben ehliyet alınca erkekler napcak bilmiorum kahkaha bence o kadar da abartılcak bişey deil ama arkadaslar öle dio :sırıtık: istisnasız bütün bmw lerin hastasıyım ifade bide kıpkırmızı bi ferrarim olmasını isterdim :sırıtık: bknz:boğa x)))

bu arabalara bende bayılırım erkekleri trafikte ezmek için elimden geleni ardıma komam ben ehliyeti aldım erkekelr kaçıyoTongue

yaya iken btek bayanlar yol veriyor bana...:D tşk...ler... onlara...
..bu arada bnde ehliyetmi yeni aldm.. bass gaza sadk bass gazaa..:D
...madem burcları okadar iyi bilyorsn benmkni bil ne dilersen dile sahra hanm..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Oğlak ( 22 Aralık - 21 Ocak): Oğlak burcu yönetici olmak için yaratılmıştır. Organizasyon yeteneği güçlüdür. Reflekslerine, hızına yani otomobiline hakimdir. İyi bir sürücüdür.
Hayalindeki Otomobil: Kullandığı otomobil mutlaka en son model olmalıdır. Satış sonrası servise de büyük önem verir.

aynı bngülücük
acayıp bı hız tutkusu var bendegülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.