You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Burçların Yetenekli Olduğu Alanlar

Burçların Yetenekli Olduğu Alanlar

LoadinG....*
RE: Burçların Yetenekli Olduğu Alanlar
bı tek benım kı nın mesleklerı ıyı degıl neden bunu bılerek yapdınız dımıgülücükkarizmsopaicon

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Yay

Danışmanlık, elçilik, okçuluk, vergi tahakkuk memurluğu, avukatlık, müfettişlik, borsacılık, , hayır kurumları, davacı olma ve davacılar, şirket hukuku, yöneticilik, doktorluk, maliyecilik, varisler, jokeyler, jüri üyeleri, hakimler, kanun koyucular, bakanlar, pasaport işleri, eczacılık, vaizler, profesörlük, psikologluk, madde ve ürünlerin bileşimini analiz ederek topluma hizmet veren kimyagerler, rejimler, sosyal kulüpler, senato ve senatörler, şeriflik, gemiler ve nakliyat, mağazacılık ve kişisel gelişim.

en çok amaçlı burç ta bn mişim hee.. yapmadığım iş yok Big Grin
ama hiç birine katılmıyorum.. bunların hiç biri bnim tarzım değil..
Bi kere doktorluk muş ezzacılıkmış, mazaclık mış zartmış zurtmuş hayatta..
Bnim mesleğimin konusu insan düşüncesi, pkolojisi, felsefesi, siyaseti olmalıBig Grin
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Başak, İkizler

Muhasebecilik, reklam yazarlığı, temsilcilikler, vekillik, müfettişlik, biyografi yazarlığı, yayın teknisyenleri, komisyonculuk, kimyagerlik, ofis memurluğu, diyetisyenlik, Djlik, doktorluk, editörlük, işverenler(genel olarak), dedektiflik, çevirmenlik, kütüphanecilik, dil bilimciliği, matematik, sağlık teknisyenliği, gözlükçülük, hatiplik, matbaacılık, düzeltmenlik, konuşmacılar, öğrencilik, demiryolları ile ilgili işler, bilim adamları, istatistik, okutmanlık, öğretmenlik, bilet satışı, vantriloklar, yazarlık, yayıncılık, iletişim ve medya.

koyu renkle işaretlediklerim kesinlikle benlik...:sırıtık:
vantriloklar buna güldüm gayri ihtiyariBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
ASLAN
Reklam, oyunculuk, yöneticilik, maliye ve maliyecilik, şeflik, borsa spekülatörlüğü, hükümet ve kamu memurluğu, avukatlık, politika, başkanlık, başbakanlık, borsacılık ve halkla ilişkiler.

OHOM POHOMSmile
tamda bana gore mesleklerSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
Balık

Aktör ve aktrisler, barmenler, kimya mühendisliği, dolandırıcılık, dedektiflik, şoförlük, eczacılık, sahtekarlık, cam eşya fabrikaları, soruşturmacılar, sihirbazlık, denizcilik, fotoğrafçılık, okyanus bilimcileri, seyahat yerleri, gemiler ve gemicilik, deniz yolculuğu, sosyal yardım kurumları
get bitek şoo barmeninen sihirbazlığı sewmedim diğerleride idare eder ewt aktrs olcam benn öhüm öhümm TongueTongue

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kowa nie renkli yazılmış Big Grin

doğrudur ya uyuyor bana :D
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Oğlak

Tarım, arkeoloji, mimarlık ve mimarlar, icra memurluğu, alıcılar, marangozluk, halıcılık, sivil mühendisler, kimyagerlik, müteahhitlik, çiftlik ve çiftçilik, bahçıvanlık, jeologluk, madeni eşya imalatçılığı, tarihçiler, matematikçiler, madencilik, ipotek, organizatörlük, kağıt imalatçıları, su tesisatçılığı, tamircilik, gümrük muayene memurluğu, terzilik, muhafızlık.

bir tanesi bari tutsa ya )) bu kadarmı oLur

ama jeolog ne bilmiyorum ) durun bi bakayım neymiş kesin garip bişeydir jeoloji muhendisligi gibi bişeymi acaba ki)
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-11-2010, Saat:11:13 AM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.