You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BURCA GÖRE DOSTLUK

Profesör
RE: BURCA GÖRE DOSTLUK
Oğlak burcunda doğanların çok sayıda yakın arkadaşları olamaz. Temel alanları işleridir. O günün işleri bitince özel sorunlarla ilgili bir söyleşinin başlatılması gerektiğini düşünen biriyle dinlenmekten hoşlanır. Arkadaşları çoğunlukla fazla içli-dışlı olmayı beklemeyen geçici tiplerdir.
Oğlak'lar sıkı arkadaşlıklar kurabilirler. Bu ender görülen durumlarda içten ve bağlıdırlar. Fakat Oğlak'ların arkadaş kulübü üyelerinin sayısı çok sınırlıdır ve üyeler pek sık toplanmazlar. Bu tipler için bu dünyada dertleşebilecekleri (gerekirse) birinin bulunduğunu bilmeleri yeterlidir. Bu onlara mutluluk ve esenlikleri için gerekli güven duygusunu verir. Önemli olan bu seçiminin uygulaması değildir; çünkü derin güvenilir arkadaşlık bir Oğlağ'ın yedekte (ya da aklında) tuttuğu bir şeydir ve büyük bir olasılıkla ona hiçbir zaman gereksinimi olmayacaktır.

ne saçma bişey bu yaa )) burcumdan nefret edicem nerdeyse acaba oglak değilmiyim annem yanlış mı biliyor..

aman zaten hiçde inanmam sadece inanma ihtimalim iyice düşsün diye okuyorum ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: BURCA GÖRE DOSTLUK
Alıntı:BAŞAK
Başak'lar yaklaşılması kolay olmayan insanlardır. Çok arkadaşları olduğunu söyleyebilirler; fakat bir başkası bunları tanıdık olarak nitelendirebilir.
Başak burcunda doğanlar için gerçek arkadaşlığın derinliğini ve duygusal ilişkilerini anlamak kolay olmaz.
Daha çok entelektüel arkadaşlar edinirler; ilişkinin onlarca anlamı olması gerekir. Kişisel bağlantıları genellikle esneklikten yoksundur.
Bu demek değildir ki bu pratik insanların telefon edecekleri gidip gelecekleri ve her zaman yardım isteyecekleri arkadaşlar yoktur.
Yalnızca çok seçicidirler ve yakın olmak isteyen arkadaşlarına cesaret vermezler çünkü özel sorunlarını kutsal sayar karışılmasında hoşlanırlar.
Yalnızca çok yakınlık duydukları güvenilir kişilere açılırlar. Gizli sırlarını paylaşabilecekleri bu tip insanları kendileri aramazlar.

Bu benim işte :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.