You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

burası neresi bilene 5 karma :)

burası neresi bilene 5 karma :)

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: burası neresi bilene 5 karma :)
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neresi bilmiyorum ama manzarası çok güzelmiş binnurcm tşkler...

Yanlış cevap Reyhan olumsuz karma war bilemeyenekahkaha

icon
yok kız esroş kıyamam ben ona vermem kimseye olumsuz karma rosegul

Off Binnur off ömrümü yedinn accık sussan olmuo dimiTongueTongue
Git kıs sen ütü yap ben idare ederim burayıSmile
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neresi bilmiyorum ama manzarası çok güzelmiş binnurcm tşkler...

Yanlış cevap Reyhan olumsuz karma war bilemeyenekahkaha

icon

flow
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: burası neresi bilene 5 karma :)

Yanlış cevap Reyhan olumsuz karma war bilemeyene

Off Binnur off ömrümü yedinn accık sussan olmuo dimiTongueTongue
Git kıs sen ütü yap ben idare ederim burayıSmile
susmucam banane banane :hııh: hem iki işi ayna yaparım evelallah hem ütü hem site :sırıtık: hem senin işin gücün yok mu anacım sabahtan beri burdasın git annene yardım et kadın seni bekliyo hayırsız evlat kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Yok şekerim temiz ewde tekrar temizlik yapmak sıkıcı oluokarizm
Binnuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr kısss çift çizgi yapma ütülediklerini bana laf yetiştircem dieekahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
vay artiz havanı sevsinler evinz temizse git bal dök yala sonra yaladığın yeri yine temizle kahkaha

esra kız ismimi niye uzatıyon çarşaf gibi aha böyle esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakahkaha

dinime söven müslüman olsa sanki kendi çok iyi ütü yapıyo geçen bana yolla die ısrar ettin yolladıım baktım güzel olmamışi hiç beğenmedim sonra tekrar yaptım kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: burası neresi bilene 5 karma :)
Aaaaaaaaaa külliyen yalan esefle kınıorum seni emeklerime yazık nasılda beğenmiştin halbuki şimdi burda böle diosun beni kötülemek içinkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
ewet yalan halay

bak anam bana hep derki tuttuğun banaysa öğrendiğin kendine bende seni uyardım sonra elin evinde rezil rüsva olursun ütüyübile beceremiyo derler ben seni uardım tövbe haşa ne kötülemesi kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: burası neresi bilene 5 karma :)
Ayy senin tawsiyelerine ihtiyacım yok şekerim.
Ben gayet güzel ütü yaparım.
Sen bana sölicene gözünün önüne bakk kaç çizgi oldu acıorum walla he annene böle işyapan bi kızı oldugu içüün bi eli pcde bi eli ütü dekahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayy senin tawsiyelerine ihtiyacım yok şekerim.
Sen bana sölicene gözünün önüne bakk kaç çizgi oldu acıorum walla he annene böle işyapan bi kızı oldugu içüün bi eli pcde bi eli ütü dekahkaha

ayy sıkıldım esroş cevap yazamıcam Tonguekahkaha benim fındık kırmam lazım ay kötü manada değil hee hakketen fındık kıracam kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayy senin tawsiyelerine ihtiyacım yok şekerim.

ayy sıkıldım esroş cevap yazamıcam Tonguekahkaha benim fındık kırmam lazım ay kötü manada değil hee hakketen fındık kıracam kahkaha

Belli belli cvp yazmamışınkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.