You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Burası İslami Forum mu ?

Burası İslami Forum mu ?

Forumcu
RE: Burası İslami Forum mu ?
benden yana uzamaz. ilmide niyetide üye oluş sebebide sizi bilmemde benim tarafımdan anlaşıldı. ve ben buna uymayı düşünmüyorum. bu konuya son mesajımdır. dileyen yazmaya devam eder.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Konuya dahil olmamakta kararlıydım;ama artık yeter.Saçmalayıp durma.O lafı açık konuş kime söylüyorsun sen?Ben kendim nick alıp kendimi mi övüyorum.Açıkça söyle.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Tartışmak iyidir fikir alışverişi yapmalı ama uslubunda seviyeli olmalı bunun aksi olunca biz devreye giriyoruz. Sizi rahatsız eden uygun olmayan yorumları ihbar ederseniz daha çabuk olaya dahil olabiliriz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-11-2014, Saat:11:35 PM, Düzenleyen: Sükut.
General
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.