You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BUNLAR SADECE BANAMI OLUYOR?!!!

Acemi Üye
1-)selamün aleyküm ben daha başka sorularla islamiyet gibi sitelere sordum bu konuyu aklımdan hep sövmek geçiriyorum Daha sonra Allah’a söğmüş gibi hissediyorum bunun dışında hep dine İslam’a sövmek sapık şeyler geliyor aklıma bunun vesvese olduğunu araştırdım ancak tereddüt ediyorum sanki kendim düşünmüşüm gibi bazı şeyleri sorularlaislamiyet bilerekte geçirsen aklından böyle şeyler küfür olmaz dedi sizin görüşünüz nedir?
2-)birde nasıl ayırt edicem bunu benmi düşündüm diye ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: BUNLAR SADECE BANAMI OLUYOR?!!!
Çok basit. Eğer düşündüğün şeylerden sonra pişman oluyorsan hiçbirşey olmamış gibi devam et. Yok eğer pişman olmuyor ve dahada fazla düşünüyorsan o zaman kötü.

Şeytan bize bizden daha yakın! Bunu sakın unutma. 70 Şeytan büyüklüğünde bir nefsimizde yardımcısı. O Yüzden aklına her ne gelirse gelsin hiç birşey olmamış gibi takmadan devam et. Eğer içindeki küfür etme duygusunu bastıramıyorsan ve illa birine küfür etmen gerekiyırsa kendine et. (Nefsine) Nefsin sana küfür etmende baskı uygulayan. Eğer birine adavet (düşmanlık) besleyeceksen kendine adavet et. Şeytana adavet et...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
imanın şartlarını inkar etmedikçe küfre düşmezsin ki için rahat olsun gülücük

vay arkadaş şeytan durmadan saptırmaya çalışıyor ya milleti

Allah belanı versin şeytan:/
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
şeytanı işi hepsi

gördüğüm kadarıyla sen Allaha peygambere yani islama inanıyorsun ki küfre düşmekten korkuyorsun

küfre düşmüş olsan küfre düşmekten korrkmazdın gülücük
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hepimizden inşallah kardeşim sende saolasın gülücük
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tv de izlediğiniz yılanın zararı ne kadar oluyorsa gelen vesvesenin zararıda o kadar olur. yılan tv den çıkıp sizi ısıracak değil ya gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.