You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bune perhiz bune lahana turşusu - siteye eleştiri..

Acemi Üye
değerli arkadaşlar.. bu forumunuza yazdığım son mesajım çünki - islami sohbet - ihlforum - içeriklerine yakışmayan hatta kabul edemeyeceğim şeylerle karşılaştım..

problem reklamlar..
biz, imam-hatiplilerin; forum, bir nebze kabul edilebilir ama arkadaşlık siteleriyle işi olmaması lazım...

fal - falcılık - tarot vs. reklamı yapılıyor. yoksa ben mi yanlış gördümde hakkınızı yiyorum..

forum kurmak, organize etmek, programlar, server ücretleri, zaman ayırmak pahalı bi iş.. ama böyle gayri dini yollarla yapılmamalıydı. eğer bu forumun yaşatılması gerekiyorsa 10 kişi 20 kişi bu işi harçlıklarıyla bile halledebilir.. aramızda çoğunluk öğrenci olsada çalışanlar bu işi başarabilir...

gayri dini şeyleri kaldırdığınız zaman yine gelirim.. şimdi kusura bakmayın..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: bune perhiz bune lahana turşusu - siteye eleştiri..
sitenin ayakta kalması için şart bu konu defalarca gündeme geldi benim bu konuda söyleceyek bi sözüm yok yönetici arkadaşlardan gereken bilgiyi alabilirsin ama pire için yorgan yakma derim feyizli bereketli bi site maşallah yinede siz bilirsiniz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: bune perhiz bune lahana turşusu - siteye eleştiri..
giden gider bişe yapamayız sitenin ayakta durması için bu gerekli yolunuz açık olsun selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.