You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bülent Akyürek-Öğlen Namazına Nasıl Kalkılır?

General
İçinizdeki Öküze Oha Deyin" kitabının yazarı Bülent Akyürek'in yine çok okunup tartışılacak olan "Öğlen Namazına Nasıl Kalkılır?" adlı son kitabı Fincan Yayınları'ndan çıktı... Fincan Yayınları, Akyürek'in geçmiş yıllarda yayımlanan kitaplarından Cinnetim Cennetimdir, İtin Biri, Yağmur Getiren Fırtına romanlarını da gözden geçirerek yayınladı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Bülent Akyürek-Öğlen Namazına Nasıl Kalkılır?
almıştım abime hediye o da bana içinden çok beğendiği bi paragrafı okudu ama unuttum :D şimdi yazamıyacam okuyunca yazarım :D hasılı şöyle bi baktım güzel kitaptı, bülent akyürek sevdiğim biri olmaya başladı, ama ağzı bozuk olduğundan açıkca söyleyemiyorum gülme
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu kitabı farklı gülsevracım,ailece okunabilecek +7 yazısı varBig Grin
çok nezih düşünceleri var ütopik fantastik olsa da umarım birgün pratiğe dökülür modern dünyadan uzak abimiz hele şu sözüne bittim:
Dünyadayken dünyayı isteyen şizofrenlere döndük..
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
ayy ders kitaplarını çalışmaktan başka kitaba bakamam Sad
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.