You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün seni anlatan söz nedir..???

Forumcu
arkadaşlar buraya hergün kendimizi anlatan cümleleri yazalım inşallah...

ilk ben başlatayım..

bir güneş doğdu bugün...
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: bugün seni anlatan söz nedir..???
YORGUNUM.HEM DE ÇOK.

SAKİNDİM AZ ÖNCE AMA BİRİLERİ KIZDIRDI YİNE BENİhırrrrrrr
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-02-2008, Saat:11:07 PM, Düzenleyen: zehra.
Forumcu
RE: bugün seni anlatan söz nedir..???
ZEHRAYI MİLLİ GÖRÜŞCÜ YAPDIĞIM GÜN EN MUTLU GÜNÜMDÜRgülücük HERŞEY TÜRKİYE İÇİNBig GrinBig Grin:
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
[b]SENİ KIRCAMA KAFAMI KIRARIM DAHA İYİgülücükO GÜNÜ SÖLÜYORUM SALİH.ÇIKMAZ AYIN SON CUMASI MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLUCAM.SEVİNEBİLİRSİN ARTIKicýn

..DURMAK YOK YOLA DEVAM...[/
b]
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-02-2008, Saat:11:24 PM, Düzenleyen: zehra.
Forumcu
RE: bugün seni anlatan söz nedir..???
mahzun olmayın üzülmeyin allah bizimle beraberdir....bir gün hakikatı anlığcaksınızgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
NİYE ÜZÜLEYİM Kİ.RABBİM HEPİMİZLEDİR İNŞALLAH.BİR GÜN İNŞALLAH SENDE HAKİKATİ ANLICAKSIN GEÇ OLMADANgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NİYE ÜZÜLEYİM Kİ.RABBİM HEPİMİZLEDİR İNŞALLAH.BİR GÜN İNŞALLAH SENDE HAKİKATİ ANLICAKSIN GEÇ OLMADANgülücük

milli görüşçülük kötü bişeymi kız

bugün beni anlatan en iyi kelime sinirli hırrrrrrrhırrrrrrr
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
HADİ ORDAN DEMEKicon GÜL BAKALIM SON GÜLEN KAZANICAK İNŞALLAH...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.