Annemi gördüm.Onun gitmemi istemediği bir yere gidicekdim bugün.O yüzden rüyama girdi sanırım.Kısmet olmadı ama, anne kalbi işte =)
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bugün Rüyamda...... ?
Bugün Rüyamda...... ?
Annemi gördüm.Onun gitmemi istemediği bir yere gidicekdim bugün.O yüzden rüyama girdi sanırım.Kısmet olmadı ama, anne kalbi işte =)
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..

7,00
rüyamı yazmaya geldim

bn lisedeymişim,fizik hocam bizi fizik dersinden sınav yapıyormuş sonra kopya çekiyormuşuz hoca konuşuyor tabi oof ne güzeldi ya özledim ah ah
fizikle kafamı bozdum galiba
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ay rüf abla bnde onları gördüm snde vardı. Komk bişeydi ya. :D:D
pazar gününün etkisi olsa gerek
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
karabasan görmüşünüz resmen
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi