You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bugün hayat size neler öğretti?

Administrator
Her geçen gün insana yeni birşeyler kazandırır kimi zaman ufak kazançlardır bunlar. Kimi zaman ise kalıplaşmış fikirlerinizi yada hayata bakış açınızı tamamen değiştirecek türden şeyler. İşte bunlara tecrübe denir. bazen bu tecrübeler ağır bedeller ödenerek kazanılır. İşte her gün kazandığınız o irili ufaklı tecrübelerinizi paylaşın bizimle. paylaşın ki belki bi okuyan bu sizin hayattan aldıklarınızı hayata bi bedel ödemeden algılayabilir.

Bugün hayat bana yeniden güven kavramını öğretti. Hayatta kim olursa olsun kandan öte canım candan öte kanım dediğin biri bile olsa sevginde mutlaka bir pay bırakacaksın dozunda seveceksin. Sonrasında yaşadığın hayal kırıklıkları can yakabiliyor çünkü.

sizde paylaşırsınız umarım günün size kazandırdıklarını =) kolay gelsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Bugün hayat size neler öğretti?
hayat bana bu gn hiç kmseye gerektiinden fazla değer vermemem gerektiini öğretti tşkrler hayat......
şiirimin qizli öznesi,adını sormasınlar bana söyleyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hayat/memat arasında gidip gelmeyi öğretti emel uzak ecel yakın..Emellerimin peşinden koşarken ecele ışık hızıyla yaklaştığımı..=)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
insanları anlayamadığımı öğretti yada bu insanlar anlaşılmaz şeyler yapıyor bende onlardan birimiyim yoksaicon
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
Bugun anladımki huylu huyundan vazgeçmez!
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.