You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün değişik bir olay oldu

Yeni Üye
merhaba. ben 16 yaşında liseye giden bir öğrenciyim. okul ilk başladığında üzerimde bir halsizlik vardı ve ders çalışmama engel oluyordu(yinede çalışabiliyordum.). dedim mevsim değişiminden falandır, sonra bu günlere kadar sıkıntım yoktu. Son 2 haftadır beynim ders çalışmama engel oluyor.(özellikle sözel dersler).

Daha sonra 1 ay önce arkadaşımın annesine büyü yaptırıldığını anlatmıştı. Bundan etkilenerek acaba böyle bir şey mi var dedim, biraz büyü hakkında araştırma yaptım. Araştırma yaparken kafamda hep halam vardı ve sanki o bana zarar veriyor gibi hissettim. Sonra merak edip anneme sordum bizim ailemizde böyle şeyler yapan var mı diye, zamanında halan çok yaptırırdı dedi. O an çok şaşırdım.

Son 2 yıldır halam ile ailemizin arası açık. Acaba böyle bir şey yapmış olabilir mi? ne yapmalıyım? ygs'ye hazırlanıyorum 15 ay gibi kısa bir sürem var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-11-2016, Saat:03:53 PM, Düzenleyen: mahmutakdağ.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.