You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu Yaptıklarım Affedilir mi ?

Acemi Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar, geçmişte tövbe haşa ALLAH (C.C)'a küfür ederdim, Kitap'a küfür ederdim, Ergenlik çağlarında anneme vururdum,bir kaç kez de aynı kişi ile zina etmişliğim var, ama şimdi annem ile çok samimiyiz ve o yaşananları sanki hiç olmamış gibi davranıyor aradan çok uzun yıllar geçti bu yaptıklarımdan herzaman pişmanlık duydum yaşım ilerledikçe pişmanlığım daha çok arttı merhametim daha çok kabardı çoğu zaman aklıma geliyor bu yaptıklarım gözlerim doluyori bu yaptıklarımdan dolayı herzaman pişmanlık duyuyorum, ya ALLAH (C.C) affetmezse diye çok korkuyorum bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum ALLAH (C.C) razı olsun şimdiden.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-06-2015, Saat:01:17 AM, Düzenleyen: f34.
Yeni Üye
RE: Bu Yaptıklarım Affedilir mi ?
Fetva vermiyorum ve vermekten Allaha sığınırım.

Konu ile alakalı şunları diyebilirim önce annenizden ve yakın çevrenizden bir helallik isteyin daha sonra zina ettiğiniz kişiye ulaşma şansınız varsa o kişidende helallik alın fakat asla duygusal davranmayın eğer duygusal davranırsanız şehvetiniz arta bilir.

Bakın Rabbimiz affeder.
“Canım, kudret elinde olan Allah’a yemin olsun ki, siz hiç günah işlememiş olsaydınız, Allah sizi yok eder, yerinize günah işleyip Allah’dan bağışlanma dileyecek bir millet getirir de onları bağışlardı.” (Müslim, Tevbe 9) “Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah, günah işleyen ve günahlarından tövbe ve istiğfar eden bir topluluk yaratır da onları bağışlardı.” (Müslim, Tevbe 9)

Unutmayınki namaz kılmamak'ta büyük günahlar arasındadır
Temiz bir niyetle dua edin ve namaza başlayın tavsiyem budur gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
biliyoruz ki bu dünyada şehvet kurbanı Züleyha- hırs kurbanı vahşi - Müslümanlara yasaklar getiren ömer ve bildiğimiz adını sayamadığımız kimleri vardı...ve sonun şehvetini unutup yaradanına aşk ile bağlanan bir Züleyha , ciğerini söktüğü hamza yiğinini öldürükten sonra hidayete erip İslamiyet uğruna şehit olan bir vahşi ve peygamberi öldürmeye giderken İslamiyet ile nurlanan bir ömer ki ne ömer gülücük ne güzel mükafatlandırıldılar öyle değil mi?

ALLAH ın hidayeti tüm günahları temizler biiznillah...arkadaşında dediği gibi öncelikle ALLAH a sığın af dile ...annenize yaptığınız hoşdeğilmiş..muhakkak helallik alın..ve lütfen sakın bir daha bunu yapmayın..

Rabbim merhametlilerin en merhametlisi ..elhamdülilllahgülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Sen samimi ol yeterli kardeşim Allahu tealanın rahmeti büyük inşaAllah affedecektir.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
''De ki: Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayan, çok esirgeyendir.''

(Zümer suresi- 53. ayet)
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Zaten benim bunları birdaha yapmam imkansız çünki ben eskiden içimde başka varlıklar olduğunu düşünüyorum. Şimdiki halim ile eski halimin hiç alakası yok gideceğim kısayolun üzerinde karıncalar var diye geri dönüp uzun yoldan gidiyorum ve bu halimden de çok memnunum ALLAH (C.C) razı olsun hepinizden.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Başka affedici var mı?

Başka günahları örten ?

Başka kapı var mı ki?

Başka kapı olduğuna inanan adam zaten günahlarından dolayı pişman olup üzülmez

Sen Allah'tan başka yar ve yardımcı olmadığına inanmışsın ki günahlarndan dolayı pişmanlık duyuyorsun

bu pişmanlığı iliklerine kadar hissederek bir daha bu günahları yapmamak için gayret gösterip Allahtan af dilersen bil ki Allah tövbeleri kabul edendir.

Var olduğun sürece af kapısı açıktır,lakin insan günah işlemekte ısrar ederse o af kapısı açık olsa bile insan artık kalbi karardığı için Allahtan gerektiği gibi özür dileyemez ,samimiyetini yitirir

o yüzden günah işlerim sonra tevbe ederim Allah da kabul eder mantığı insanı cehenneme götürebilir

lakin insan her an ölümü tadabilir.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.