You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu tür insanlar ahirette azap görür mü?

Acemi Üye
Selamün aleyküm. Ben bi kamu kurumunda çalışıyorum. Burada çok kurnaz memurlar var. Bir şekilde yalakalıkla torpille salağa yatmakla kendini acındırmakla vs. işlerden kendilerini uzak tutuyorlar. Bunların içinde bir de namaz kılan oruç tutanlar var. Bunlar yüzünden psikolojim bozuldu. Biri var hele hem iş yapmıyor hem de dini radyo dinliyor bitcoin alıp satıyor. Kendimden şüphe etmeye başladım artık. Acaba ben mi enayilik ediyorum kuruma faydalı olarak? Yoksa bunlar mı kendilerine yazık ediyor anlamadım? Bunlara ahirette azap olur mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.