You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu Sapıklar Ne Yapıyor?

Bu Sapıklar Ne Yapıyor?

General
RE: Bu Sapıklar Ne Yapıyor?
böyle bidatler uyduracağına cemaatini topla diskoya git geberesice adam,daha hayırlı!
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ya bıraksınlar ya,dini eğlence ettiler kafirler.madem dans etmeyi bırakamıyorlar şu bidatçılıklarından tövbe etsinler,diskoya gitmeye başlasınlar.bidatçı kefereler olacaklarına fasık mümin olmak hayırlıdır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
GAVS-KUTUBLU POLİTEİST SOFİ DİNİNİN FARZ İBADETİ gavsın soyuna kul olmakmış demek ki,

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Bunlar,diğerlerinden çok farklı değil!..
Bu sapık fırkalar,insanlara din öğretiyor zannediliyor işte...Dans ederek milleti etkiliyorlar(!) Bizim insanımız duygusaldır hemen yer böyle şeyleri,yemekle kalmaz tadına doyamaz(!)..

Gel gör ki bunların hepsi birbiriyle bağlantılıdır.Yani al Kıbrisi'yi vur cübbeli ahmet'e...İşte körelmiş kalplere anlatmak zor oluyor.Bunların düşüncesini savunanlara daha ne diyelim!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah ıslah etsin abi bu saptırıcıların tüm müridlerini ne diyelim,deliller açık.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.