You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bu psikolojiden nasıl kurtulurum

bu psikolojiden nasıl kurtulurum

~Laedri~
RE: bu psikolojiden nasıl kurtulurum
Valla ben biraz geç farkettim ama iç huzur bizim belirlediğimiz standartlarla gelmiyormuş ben işimde çok rahatım ama eskisi gibi mutlu değilim gülücük
Bence mutluysan Cumartesi sadece sana küçük bir engel olarak Görünür
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Sonuçta dünyada rahatlık yok, Allah rahatlığı cennete vermiş..
Emin ol cumartesi evde olsaydında yeterince işin olurdu.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Yahu Ablacım Çalış İşte Negüzel..Çalışmak Çalışmak Çalışmak İllede Çalışmak..
Bak Sana Copy Yapıyorum..: ) Çalışıp da tevekkül etmek, bir yere çekilip ibâdet yapmaktan hayırlıdır. Abdullah Bin Menazil
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bundan 2 yıl önce bir şarküteri dükkan açmıştık... en çok iş pazar oluyordu gelde açma :D

neyse ALLAH büyük..gün gelir emekli oluruz elbette...Rabbim öbür alem huzuru versin...biz cumartesi çalışmaya razıyız gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
az kaldı mübarek bir kardeşim beni kamu ya aldırdığında cumartesi psikolojim yok olacak inşALLAH :D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.