You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu nedir değil, bu kimdir

General
Bir Rus Yahudisi İsrail'e göç müsadesi alır.
Çıkışta Rus'lar bagajını kontrol ederken elbiseleri arasında Lenin'in büstünü bulurlar, sorarlar :
- Bu nedir ?
Yahudi :
- Bu nedir değil, bu kimdir diye sormanız gerekirdi... Bu Lenin'dir, sosyalizmin temellerini atan, Rus halkına iyilikler getiren.. Bende bunu bereketli günlerin hatırası için yanıma aldım.
-Tamam,
Ruslar bırakır ve gümrüğü geçer.
Tel Aviv havaalanında gümrük memurları büstü görür ve sorar :
- Bu nedir ?
Yahudi :
- Bu nedir değil, bu kimdir diye sormanız gerekirdi... Bu Lenin'dir. Bu deli cani yüzünden Rusya'yı terk etmek zorunda kaldım ! Yanıma aldımki hergün bakıp lanet okuyayım !
- Tamam, bırakırlar ve geçer...
Adam evine gider, büstü büfenin üstüne koyar, gelişi sebebiyle akrabalarına davet verir.
Yeğenlerden biri sorar :
-Bu kimdir ?
Yahudi cevap verir :
- Bu kimdir değil, bu nedir diye sorman gerekirdi... On kilogram yirmidört ayar altın, vergisiz, gümrüksüz, KDVsiz...
Alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Bu nedir değil, bu kimdir
gülücük)

..

Şu da kişisel notum olsun fıkradan gayrı.
Tel Aviv'e giriş kolay da çıkış zordur. Çok belirgin misal Yasin gibi bir adınız yoksa.
Çıkışda bavulunuzu önünüze döker ıncık cıncık eder,saçma fırçamsı bir şeyi heryerinize eşyanıza sürerler.)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-10-2015, Saat:12:15 AM, Düzenleyen: Alketa.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.