You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
RE: Bu Ne ?
Bu kınamalar yederli sanırım
[Resim: angel_not.gif][Resim: angel_not.gif][Resim: angel_not.gif][Resim: angel_not.gif]
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Dini bir forum diye hiçbir etkinlikten bahsetmiyecekmiyiz,bizde sevincimizi paylaşacaz tabiki,bir fenerli olarak güzel olmuş.geçmiş olsun,
ama dini bir forumsa tabiki biraz oturaklı olunması lazım ama dini bir forum değil genel bir forum.burdaki birçok kişi dini değerleri bilir ve birçoğu dini eğitim almış kişiler bende o vasıtayla burdayım.Tabi eğlencede işin amacı biz burda hem zaman geçirmek hemde bilgilenmek için giriyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
manav kardesimize katiliyorum , ama bunu yapan kardesimiz fenerbehcesini cok seviyor demekki sevgisini disina yansitmis sevmek guzeldir ama ,ihlforumnet fenerbahcenet olmus zaten sitesi vardir fenerin ikincisine gerkyok ,
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu resmin sitenin içeriğiyle ne alakası var.sitemiz dini ağırlıklı bir forum ama her bölüm var genel bi siteyiz ve bunun resimle alakası yok.O bizim galibiyet kutlamamızgülücük herşeyi bu kadar büyütmeyin o resim orda ilelebet kalcak değil heralde
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
birazda saygılı olunyaaa
yendik işte biraz sevincimizi yaşıyalım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.