You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu MeSAJLaRa iNaNMaYıN!! (mutlaka okuyun)

Yavuz Sultan Selim Han
Bu MeSAJLaRa iNaNMaYıN!!

--------------------------------------------------------------------------------

Bu Mesaja İnanmayın!!

Cep telefonlarına Turkcell'den geldiği iddia edilen bir mesaj bir çok kişinin canını yaktı.
Turkcell'den gönderildiği iddia edilen mesaj da şöyle deniliyor.

"TURKCELL'den 2. Bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok gönder daha çok kazan"
Bu mesaj, yeni bir kampanya başladığını zanneden aboneler arasında hızla yayılıyor. Ancak Turkcell yetkilileri böyle bir kampanyaları bulunmadığı söylüyor.Zaten Turkcell'in resmi sitesinden yaplımış bir duyuru da yok.

ŞANLIURFA'DA 66 KONTÖR DOLANDIRICISI YAKALANDI

Şanlıurfa Polisi Tarafından "Kontör Yolla" Adı Verilen Operasyonla Gözaltına Alınan 66 Kişiden 10'u Tutuklandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kontör Yolla" kod adlı operasyonla gözaltına alınan 65 kişiden 54'ü, tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 14'ü savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, hakim karşısına çıkan 10 kişi ise kontör dolandırıcılığı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nöbetçi mahkemede yargılanan 44 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, Türkiye genelinde vatandaşları arayarak kendilerini hakim, savcı, polis ve rütbeli kişiler olarak tanıttıktan sonra kontör dolandırıcılığı yaptıkları öne sürülen 85 kişiyi gözaltına alırken, zanlıların bilgisayar kasalarına da el konulmuştu. Operasyonda 2 adet tabanca, 71 adet dolu fişek, 15 gram esrar maddesi, 755 adet klonlanmış ve seri numaraları değiştirilmiş kaçak cep telefonu, 4 bin 840 adet sahte belgelerle farklı şahıslar adına alınmış sim kart, 22 adet kart okuyucu, satışa hazır vaziyette sim kartlara yüklü milyonlarca kontör, 3 bin 225 adet farklı şahıslara ait nüfus cüzdanı fotokopisi, 182 adet abonelik sözleşmesi, 93 adet bilgisayar kasası, yüzlerce USB kablosu, 144 adet TRT bandrolü ile çok sayıda not ele geçirmişti.

Şebekenin Türkiye genelinde vatandaşlara yaklaşık 20 milyon YTL zarar verdiği ve kurbanlarına kendilerini hakim, savcı ve üst düzey yetkili olarak tanıttığı öğrenildi.
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: Bu MeSAJLaRa iNaNMaYıN!! (mutlaka okuyun)
Eyvallah uyarı için teşekkürler
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Bu MeSAJLaRa iNaNMaYıN!! (mutlaka okuyun)
bizimkiler yemiş bunu gülücük bana yolladılar aradım kuzeni nedir bu diye dedi sakın yollama kandırdılar bizi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
Cvp: RE: Bu MeSAJLaRa iNaNMaYıN!! (mutlaka okuyun)
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizimkiler yemiş bunu gülücük bana yolladılar aradım kuzeni nedir bu diye dedi sakın yollama kandırdılar bizi gülücük

geçmiş olsungülücük
bizm bu turklerin yartıclığını t-yaralı konularda kulnsalar dunyanın en buyk gucu abd değil biz olurduk ama bizimkilerin gözu kardeşelrinin cebinden cıkmadıkça bunun olaması imkasız....

wesselam.....
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
Bénim Tél Télsim Bana Bilé Gondérdilér...
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
böyle saçma şeylere inamak adetim değildir

inanalara geçmiş olsun

uyardığın için sağol veysi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
uyardigin icin sagol bizim burda turkcell yok zatengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uyardigin icin sagol bizim burda turkcell yok zatengülücük
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: Bu MeSAJLaRa iNaNMaYıN!! (mutlaka okuyun)
İNSANLAR NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDI YA.BANADA GELDİ DİREK SİLDİM.MESAJIN İÇERİĞİ BİLE SAÇMA.

SAĞOLASIN UYARDIĞIN İÇİN...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bénim Tél Télsim Bana Bilé Gondérdilér...

SmileSmile
uyarı için sağol kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-04-2008, Saat:04:09 PM, Düzenleyen: sehrazat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.