You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu Kadının Aklı Dinimizi Almıyormuş !!!

[Resim: 2225.jpg]

Bu kadının aklı dinimizi almıyormuş!
19 Ağustos 2008 13:22

Arama motorlarında yüzlerce sayfa erotik filminden başka sonuç çıkmayan bir şarkıcı kadın, kendisinden farksız kız kardeşinin internet sitesinden İslamı yorumladı!

Haber: M. Fatih Gediman

Haber5.com/ÖZEL

İnternet arama motorlarında yüzlerce sayfa erotik filminden başka sonuç çıkmayan bir şarkıcı kadın, kendisinden farksız kız kardeşinin internet sitesinden İslamı yorumladı! Kurban bayramını kabullenememiş olan bu kadın, daha hayırlı işler yaptığını söylüyor ve ekliyor : “Hayvan kesilerek bayram yapan bir dini aklım almıyor”

EROTİK OYUNCULUKTAN FETVA ALİMLİĞİNE!
Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, dün kardeşi Helin Avşar’ın internet sitesinde yazdığı yazıda Kurban bayramı üzerinden İslam ve Müslümanlıkla ilgili olmadık ifadeler kullandı. Gelecekte Müslüman çocukların ikilemde kalacağını söyleyen Avşar, “hayvanları keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor” dedi. Avşar yine aynı yazısında değiştirilemez ve evrensel olan İslamın, Türkiye’de yaşam şartlarına göre yeniden düzenlenmesi gerektiği gibi sapkın bir ifadeye de yer verdi.

[Resim: 2239.jpg]

ALGILAMA SORUNU KİŞİYİ BAĞLAR!
Haber5.com’un ulaştığı Diyanet Profesörü Saim Yeprem konu ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Yeprem, bir dinin hükümleri kişilerin algısına göre değer değiştirmeyeceğini bildirdi. “Bu sözler hanımefendinin kişisel algılaması ile ilgili bir durum gibi gözüküyor” diyen Prof. Saim Yeprem; “Kaldı ki Kurban yalnızca İslamla gelen bir ibadet değildir. Bundan önceki bir çok dinde olan, hiç bilmeyenlerce bile en azından Hz. İbrahim’den bu yana var olduğu malum olan bir ibadettir. Burada aslolan kanın akması ile bayram yapıp eğlenmek değil bunun ne niyetle yapıldığıdır. Kurban’ın özü dünya Müslümanlarının aynı anda kesilen hayvanlarla fakir fukaraya bir ziyafet vermesidir…” dedi.
Milyonlarca kişinin doyurulduğu böyle bir dayanışmanın var olduğu bir dünyada bunu yadırgamanın hoş bir tavır olmadığına dikkat çeken Yeprem, sözlerini şöyle sürdürdü; “O zaman bir an için dünyada bütün mezbahanelerin kapatıldığını, et kesiminin durduğunu düşünelim. Bütün insanlık vejeteryan olarak yetişecektir. Bir adım ilerisine bakacak olursak, bitkilerin de birer canlı olduğu düşünülürse insanlar toprak yemek zorunda mı kalacak? Daha ileriye gidecek olursak, toprağın da canlı olduğunu biliyoruz. Böyle bir mantık olamaz. Kur’anın bütün yönleri değerlendirildiğinde gerçeklerin Hülya hanımın söylediği gibi olmadığı görülecektir”.

HAYRAN OLAN ANLAR BİZİ, HAYVAN OLAN DEĞİL!!!
Haber5.com’a konuşan bir diğer isim Tüm İlahiyat Fakülteleri ve Yüksek İslam Enstitüleri Mezunları Derneği (TİYEMDER) Başkanı Selahattin Yazıcı, Hülya Avşar’a öncelikle İslamın hayvan hakları ile ilgili prensiplerini okuyup öğrenmesini tavsiye etti. Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed (S.a.v) ‘in hayvanlarla ilgili söylediklerine bakıp dersine çalışmasını öneren Yazıcı, İslam’ın ilk geldiği gün bile hayvanlara tanıdığı hakların bugünün dünyasında insanlara bile tanınmadığını söyledi. Yazıcı; “Kurban yokken yılın diğer günlerinde asırlardır kesilen, avlanan, hatta topluca katledilen milyonlarca hayvanla ilgili ağzını açmayan bir zihniyetin bu denli bilinçsiz görüşlerle ortada olması garip… Bunlar Hülya Avşar’ın tamamıyla kendi fikirleri de değil. İslamın karşısında durmak isteyen çevreler bunları propaganda unsuru olarak kullanıyor. Türkiye'de mülsümanların en önemli sorunlarından birisi "Biz mi islama uyacağız, islamı mı kendimize uyduracağız" ikilemini yaşamamızdır. ALLAH bizim yaşantımıza değil, biz ALLAH'ın buyruklarına göre hareket etmeliyiz.
Asıl katliama uğrayan hayvanlarla ilgili hiçbir endişe tereddüt yok. ALLAH Rızası için yapılan ve fakir fukaraya et dağıtılan, onların belki aylarca çoluk çocuklarının karnını doyuran bir ibadetten, bir toplumsal kaynaşma aracından söz ediyoruz… Bunu eleştirme cüretini gösteren bir insan nasiplenmemiş, ALLAHın muradını, islamın özünü anlayamamış demektir. Anlamaz hayvan olan; hayran olan anlar bizi” şeklinde konuştu.

SENİN KİM OLDUĞUNU GOOGLE BİLE BİLİYOR!
Dini konularda fetva vermeye çalışan bu cüretkar şarkıcı ile ilgili dünyanın en çok kullandığı arama motorları yahoo ve google’da bir arama yapan haber ekibimiz bir tane bile şehvet kokmayan sonuç elde edilemediğini gördü. Yüzlerce sayfa erotik filmleri ile ilgili sonuç çıkan Hülya Avşar’ın nasıl bir kadın olduğu bununla bile gözler önüne seriliyor.
BENİ SANA BAĞLAYAN YOLLARIM ÇETİN
TAŞIDIGIM KOR ATEŞSIN AVUÇLARIMDA
DAĞLAR BİLE DAYANMADI AĞIRDIR YÜKÜM
YÜREK YÜREK ÇİLE ÇİLE ZOR BIR ZAMANDA
YANGIN YANGIN BÜYÜTTÜGÜM UMUDUM SENSİN .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Bu Kadının Aklı Dinimizi Almıyormuş !!!
SENİN KİM OLDUĞUNU GOOGLE BİLE BİLİYOR!
Dini konularda fetva vermeye çalışan bu cüretkar şarkıcı ile ilgili dünyanın en çok kullandığı arama motorları yahoo ve google’da bir arama yapan haber ekibimiz bir tane bile şehvet kokmayan sonuç elde edilemediğini gördü. Yüzlerce sayfa erotik filmleri ile ilgili sonuç çıkan Hülya Avşar’ın nasıl bir kadın olduğu bununla bile gözler önüne seriliyor. Onamı kalmış fetva vermek acaba
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: Bu Kadının Aklı Dinimizi Almıyormuş !!!
Yamuk bakan yamuk görür sözü ne kadar da doğru..
Birde bu kadına acıdım ne diyim Allah ıslah etsin!..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yamuk bakan yamuk görür sözü ne kadar da doğru..
Birde bu kadına acıdım ne diyim Allah ıslah etsin!..

alkışSmilealkışSmilegercekten soylencek baska bısey yok bunun ıcın

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Kuş beyinli insanların düşüncesinden ne çıkar..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RABBİM ŞAŞIRTMASIN...DOĞRUDA SABİT KALMAMIZI NASİB EYLESİN İNŞALLAH
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
insan şüphe ediyor bunların kime hizmet etdiğinden,neyin peşinde olduklarından. özel kanalların birinde 'yazar' diye bir dizi var aynı konuyu işliyor.belki seyreder öğrenir okuyuo öğrenmek zor geliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Gerzek insanların sapkın fikirleri yüzünden ortaya çıkan ikilemlerden dolayı bazı insanlar bu tür konulara çokça aldanmakta.Yapmamız gereken bilincini yitirmiş insanları bu tür konuların dışında tutabilmek.Rabbim bu müsvette kadını tez zamnda islamın nuru ile şereflendirsin eğer huzurunda görmek istemez ise tez zamanda kah-ı perişan eylesin...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Bu kadın bumalım yaşıyor doslar başka bır neden bulamadım .
magazin sayfalarında kendıne yer bulamayan dizi ve proğramlardan teklıf alamayan bu zavvalı
gündemde kalmak için akla geleni yapar artık madası geçmiş biri için bunalım takılması normaldır.
ama yalnış yerde tezgah açmış burdan iş çıkmaz sıze hulya hanım ...
BENİ SANA BAĞLAYAN YOLLARIM ÇETİN
TAŞIDIGIM KOR ATEŞSIN AVUÇLARIMDA
DAĞLAR BİLE DAYANMADI AĞIRDIR YÜKÜM
YÜREK YÜREK ÇİLE ÇİLE ZOR BIR ZAMANDA
YANGIN YANGIN BÜYÜTTÜGÜM UMUDUM SENSİN .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-09-2008, Saat:10:17 PM, Düzenleyen: feCre kıYam.
Profesör
aklı olmayanın aklı ne alır ki
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.