You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...Bu Kadarına da Pes diyorum...

..Edep Ya Hu..

sadece Rabbıme havale ediyorum... bunuda diyorsunuz yaa...
Efendımızın dedigi gibi bilselerdi yapmazlardı demeye zorlanıyorum.. ama yınede öyle diyorum....

''''''yazıklar olsun... maksat ÖNDERİMİZ (s.a.v)değil... maksat malum kitabı okutmak... zamanına dikkat etmek gerekir... şimdi nereden çıktı bu... insanlar az buçuk sorgulamaya başladı... güven gitti... güya kitaplarıyla dirilmek istiyorlar... yoksa RABBİM bilir doğrusunu ama şerefim üzerine temin ederim maksat ÖNDERİMİZ (s.a.v)a değil...''''' alıntı...

bilmedikleri ne kadar ortada.. HERKES ONU OKUYOR... Evet bu bizim yıllardır yaptıgımız bir calışma... insanlara Efendımızı tanıtmak... bu yıl Rabbım nasip etti daha buyugunun yapılmasını.. elhmd...
biz yıllardır Efendımızı yalnız bir güne degil... yalnız bir aya degil.. bütün bir yıla.. bütün bir ömrümüze sıgdırmak için ugrasıyoruz.. insanların Efendımızı tanımalarını istiyoruz.. Efendımızın ümmetim ümmetim sözlerine laik olmak istiyoruz.. Onun şefaatıne nail olmak istiyoruz.. Hem Onu tanımak tanıttırmak istiyoruz...

ben biliyorum yıllardır yanımda bulunan insanların paralarının son kuruslarına kadar .. kendi harclıgından keserek EFENDİMİZİ anlatmak için kitaplar aldıklarını.. kuranı kerım alıp arkadaslarına hediye ettiklerini...
bende bunlara yemin edebiliyorum...

...Evet HERKES ONU OKUYOR...
Bunun için butun gazatelerede.. butun televizyon kanallarınıda reklamı vermek kadar daha dogal hıc bırsey yok...
cunku dedıgımız gibi HERKES E hitap ediyoruz...
Efendımızın adının anılmadıgı hiç bir gönül kalmasın istiyoruz....

...Kalpleri yalnız bilen ALLAHTIR diyorum...

velhasıl...

...herkes görmek istediğini görür, duymak istediğini duyar...

islamiyet yalnız iyi insanlar içindir... gafletde olanlara bilmeyenlere islamiyet yoktur diye... bir ayet ,,, bir hadis ile karşılaşmadım....

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-01-2014, Saat:12:34 PM, Düzenleyen: Nazenin..
Cezalı Üye
RE: ...Bu Kadarına da Pes diyorum...
Kalpleri evirip çeviren Allah'tır...bizim çabamız hep O'nu anlatma okutma yönnüde olsun inşAllah...karınca misali kabe'ye varamasakta en azından safımızı belli ederiz...Allah razı olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
... Derler yaa isteyen Yol bulur... istemeyen Bahane...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Her zaman bir yol vardır elbet...önemli olan sabırla metanetle düşünmek...nefse hırsa kapılıp geri dönüşü olmayan vebale giren ithamlarda sözlerde bulunmamak...En önemli değerimiz...DUA'mız...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ben anlamadım ki nolduicon
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Malum kitabı okutmak cümlesine dikkat ederseniz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.