You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu Kadar Sevilir Mi Bir Insan..!!!

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Delice bir ask bu biliyorum, kendimde degilim seni severken, kendim olamiyorum Bu kadar sevilemez, bu kadar ozlenemez bir insan diyorum; imkansiz diyorum boylesine bir aski bu kadar kucuk bir yurege sigdirmak Ama seni sevdikce buyuyorum ben de bu askla birlikte, seni sevdikce devlesiyorum, seni sevdikce hicbir seyin imkansiz olmadigini goruyorum.

Bu kadar sevilebilir mi bir insan

Bu kadar ozlenebilir mi

Insan kendini ne kadar asabilir

Ve ne kadar yasayabilir bir insanı

Ancak bu kadar

Benim sevdigim, benim ozledigim, benim istedigim, benim yasadigim kadar

Hicbir kadin hicbir erkegi

..ve hicbir erkek hicbir kadini

Bu bicim.. bu bicim sevmedi

Her gordugunde yeniden, en bastan sevmeye baslamak ve hic eskimemesi sevginin, hic alisilamamasi, her gordugunde yine, yine, yine heyecanini yasamak o ilk gorusun, ilk bakisin, ilk dokunusun Yuzunun kizarmasi, yureginin yanmasi, ellerinin titremesi her bakista

Ondan uzak oldugun dakikalarin katlanilamaz olmasi, bir kez sesini duyabilmek icin delice çaldirmak telefonlari, aksam eve dondugunde orada olacagini bile bile, ona son kez veda ediyormus gibi yureginin yanmasi evden cikarken, ve donuslerinin her aksam bir bayram havasinda olmasi

Isminin gecmedigi hicbir konuyu can kulagiyla dinleyememek ve asla mutlu olamamak o yaninda yokken, gordugun herkesi ona benzetmek, konustugun herkese onu anlatmak, her aninda onu yasamak

Yanindayken bile ozlemek, uyurken bile ozlemek, dokunurken bile ozlemek

Imkansiz mi?

alıntı

ve......
SENİ SEVMEK HAKKIMI KULLANIYORUM...!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: Bu Kadar Sevilir Mi Bir Insan..!!!
değil gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Bu Kadar Sevilir Mi Bir Insan..!!!
imkansız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Bu Kadar Sevilir Mi Bir Insan..!!!
şahsi fikrim gerek yok...ifade
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.