fakat ölmedim demek ki hayırlısı buymuş diyorum. Annem babam dindar değil dindar bir çevrem yok. Bari imam hatipte okuyayım diyorum bu dünya menfaatleri çıkıyor karşıma ve bu dünya için kurduğum hayaller çıkıyor ve beni orada okumaktan alıkoyuyor. lütfen yardım edin ben bu dünyada artık daha fazla günaha girmeyeyim diye bu dünyadan bıktım. yaşın daha küçük demeyin lütfen. intihar etmek günah diye intihar etmeyi düşünmüyorum düşünemiyorum. lütfen yardım edin. forum kurallarını okumadım ama böyle şeyler yasaksa lütfen kaldırmayın.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
bu hayattan bıkmak
bu hayattan bıkmak
fakat ölmedim demek ki hayırlısı buymuş diyorum. Annem babam dindar değil dindar bir çevrem yok. Bari imam hatipte okuyayım diyorum bu dünya menfaatleri çıkıyor karşıma ve bu dünya için kurduğum hayaller çıkıyor ve beni orada okumaktan alıkoyuyor. lütfen yardım edin ben bu dünyada artık daha fazla günaha girmeyeyim diye bu dünyadan bıktım. yaşın daha küçük demeyin lütfen. intihar etmek günah diye intihar etmeyi düşünmüyorum düşünemiyorum. lütfen yardım edin. forum kurallarını okumadım ama böyle şeyler yasaksa lütfen kaldırmayın.
sabrediyorum çok zor oluyor ama sabrediyorum.
Bence yapman gereken şey İslamı öğrenmeye çalışmandır.
Madem İslam'ı yaşamaya bu kadar yatkınsın hiç vakit kaybetmeden Aziz Peygamberimiz Hazreti Muhammet Aleyhisselatu veselamın hayatını konu alan kitap oku.
İhsan Süreyya Sırma'nın İslam tarihi serisini okumanı tavsiye edebilirim.
Daha sonra sahabelerin(Peygamberimizin arkadaşlarının) hayatını oku.
Muhammed Emin Yıldırım'ın Sahabe İklimi kitaplarını tavsiye ederim.
Daha sonra kısa Kuran tefsiri okumanı tavsiye ederim.
Bu noktada dikkat etmen gereken en önemli nokta İslam'ı kimden öğrendiğindir. Eğer yanlış kaynak seçersen işler daha da kötüye gidebilir.
Allah yardımcın olsun.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
NEDEN??
Kimbilir altında neler neler saklı .. burada kripto ve cinsellik dahi görmek mümkün ama işte peygamberimiz iyinin özünü biliyordu bu demek değil ki diğerlerini bilmiyordu sadece söylemiyordu ,yoksa allahın bildirdiği diğer şeyleri de biliyordu ama söylemiyordu sadece .
mesela bir defasında "şüphesiz siz benim bildiklerimi bilseydiniz çok ağlar az gülerdiniz" demiştir o bildiği şeyleri sorgulayan çok az kişi var .
peygamberde bir insandı demek kolay ama ben inanmıyorum ki o 63 yılda bizim yediklerimizi yemiş olsun , o biliyordu ve naçiz vücudundan abes bir şeyin üremesine izin vermeyecekti. C6H12O6 (glikoz veya fruktoz formuludur) yı istediği formda ve istediği kadar alacaktı ...kimbilir ...belki de çok farklı düşünmüştü o ...
yah işte çok az kişi sorguluyor.
Konuyu açan kardeşimizin kafası biraz karışık.
Kardeşimiz İslam'ı doğru kaynaklardan öğrenmeye çalışırsa sorun kalmayacaktır inşallah.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi