You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu güzel siteye son sorumu sorup veda ediyorum, kaza namazını detaylı anlatabilir’mis

Bu güzel siteye son sorumu sorup veda ediyorum, kaza namazını detaylı anlatabilir’mis

Yeni Üye
Kıymetli kardeşlerim siteye yakın zamanda kayıt oldum 2 soru sordum okunmasına rağmen tek bir cevap dahi gelmesi, neyse problem etmiyorum hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum cevap gelirmi mechul ama sorayım yinede bana kaza namazını detaylı şekilde anlatabilecek biri var’mı?

Bu konuyu okuyan yöneticilerden biri hesabımı silerse çok makbule geçer, cümleten Allah’a emanet olun hayırlı akşamlar gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Bu güzel siteye son sorumu sorup veda ediyorum, kaza namazını detaylı anlatabilir’mis
merhaba , normalde kaza namazı diye bir namaz yoktur. ama kılmadığınız namazlar için kaza namazları kılmalısınız. normal namaz gibidir sadece niyette "niyet ettim allah rızası için "şu (hangisiyse)" namazın kazasını kılmaya , döndüm kıbleye diyorsunuz. o kadar. dediğiniz diğer sorunun linkini yazarsanız bakmaya çalışayım bildiğim bişeyse yani.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Bu güzel siteye son sorumu sorup veda ediyorum, kaza namazını detaylı anlatabilir’mis
neden silinmesini istediniz ki... silinmiyor ama
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
istemiyorsanız girmezsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
size de hayırlı geceler.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.