Bundan 3 sene önce 22 yaşımda namaza başlamıştım.1 sene sonra VESVESE (haşa küfürlü islama yönelik) DENİLEN HASTALIĞA OK GİBİ BİR ANDA YAKALANDIM aradan 3-4 sene geçecek hala geçmedi ama önceki senelere nazaran indi ama kalbim kendi kendine bir iyi bir kötü his oluyor tam namaz kılma isteğim geliyo camii gidiyom bir bakıyom kalbim tevbe yaw terk et diyo bazen farkında olmadan kötü sözler çıkıyo bazen farkedip kendi kendine bir anda çıkıyo ben nasıl derim diyom tevbe ediyom o anda hislerim alt üst oluyo 2-3 gun gecıyo bı bakıyom duzeliyo plak gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor.
bazen efendimizi anıyorum mesela dilimle ya muhammed,YA ALLAH diyom sonra kötü söz sölüyorum sonra başka bir şeye bağlıyorum (yönelik değil) o anda anmak efendımızı mesela araba diyom fenerbahçe diyom cümlenin başında ya muhammed dediğim için ardından gelen kötü söz ile efendimiz'e haşa bağlamış olmam değil mi bide günah işlemiş olur muyum cümlenin sonun da fenerbahçe veya araba demezsem günah olur dimi ? yoksa hepsi ayrı ayrı bir kelime mi oluyo anlamadım
kalbime bakıyom bazen imanı his olarak iyyim diyom bazı bunun gibi şeyler oluyo kalbim ölü gibi mezartaşı gibi cansı 1-2 gun gecıyo iyi oluyo kafam hep bu dusuncelerle oluyor acaba(lar) ile dolup tasıyor.Bu tür şeyler olunca ahan kalbim gitti kalbimden zaten küfürler geçiyodu içte olan dışta oldu nebilim sonra insanın içi nasılsa dısıda öyledir düşünceler geçiyor.Geçen sene ümreye gittim hamd olsun rabbim'e oraları gördüm secde ettim kabe'de rabbim'e her yerde elimden geldiğinceÜmre'yi hatrımdan gecırıyom kalbim hoş oluyo secde dua sabır nebilim tevbe gibi an geliyo tam tersi oluyorum arkadaşlar yardım edin sözel olarak

Gitmediğim hoca kalmadı kara çarşaflı kadın goruyom böcek gibi töbe yaw dusunce ses geliyo sanki ben konusuyom gorur gormez oluyo aklım neden oraya gıdıyo ağlamaktan kalbim kalmadı gozyasım kalmadı rabbım'e ağlayamıyom bunada uzuluyom onceden ağlıyodum kalbim de iş bitmiş mi çok dua ettim felak nas ayatel kürsi amentü billahi duası tevbe istiğfar duaları iman ve nikah tazeleme duası
KALBİM NEDEN ALLAH DEMİYO ÖNCEKİ GİBİ bugun kü olay suyduya muhammed,YA ALLAH diyom sonra kötü söz sölüyorum sonra başka bir şeye bağlıyorum mesela araba diyom fenerbahçe diyom cümlenin başında ya muhammed dediğim için ardından gelen kötü söz ile efendimiz'e haşa bağlamış olmam değil mi bide günah işlemiş olur muyum cümlenin sonun da fenerbahçe veya araba demezsem günah olur dimi ? yoksa hepsi ayrı ayrı bir kelime mi oluyo anlamadım günah mı bu haşa islamiyetten nasibimi almıcam mı eşim cocugum olmıcak mı ALLAH YOLUNDA
bide askerdeydim karakol da doğulu arkadaşlar vardı kürtçe kötü söz sölerlerdi aklıma geliyo islamiyete haşa yönelik oluyo
ne bu anlamadım
neyden kaynaklanıyo bu kalbim de iş yok mu
biraz daha derli toplu yazarsan sorununu belki yardımcı olabiliriz.