You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu gidişle hayatım zindan olacak :( :(

Acemi Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar (okumanızı rica ediyorum) öncelik ile 25 yaşındayım durumum aslında İslamiyet ile ilgili olacak çok takıntılı,ince düşünen,her şeyin kusursuz olması ile düşünen birisiyim dolayısıy ile çok takıntılı insanım

Bundan 3 sene önce 22 yaşımda namaza başlamıştım.1 sene sonra VESVESE (haşa küfürlü islama yönelik) DENİLEN HASTALIĞA OK GİBİ BİR ANDA YAKALANDIM aradan 3-4 sene geçecek hala geçmedi ama önceki senelere nazaran indi ama kalbim kendi kendine bir iyi bir kötü his oluyor tam namaz kılma isteğim geliyo camii gidiyom bir bakıyom kalbim tevbe yaw terk et diyo bazen farkında olmadan kötü sözler çıkıyo bazen farkedip kendi kendine bir anda çıkıyo ben nasıl derim diyom tevbe ediyom o anda hislerim alt üst oluyo 2-3 gun gecıyo bı bakıyom duzeliyo plak gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor.

bazen efendimizi anıyorum mesela dilimle ya muhammed,YA ALLAH diyom sonra kötü söz sölüyorum sonra başka bir şeye bağlıyorum (yönelik değil) o anda anmak efendımızı mesela araba diyom fenerbahçe diyom cümlenin başında ya muhammed dediğim için ardından gelen kötü söz ile efendimiz'e haşa bağlamış olmam değil mi bide günah işlemiş olur muyum cümlenin sonun da fenerbahçe veya araba demezsem günah olur dimi ? yoksa hepsi ayrı ayrı bir kelime mi oluyo anlamadım Sad Sad kalbime bakıyom bazen imanı his olarak iyyim diyom bazı bunun gibi şeyler oluyo kalbim ölü gibi mezartaşı gibi cansı 1-2 gun gecıyo iyi oluyo kafam hep bu dusuncelerle oluyor acaba(lar) ile dolup tasıyor.Bu tür şeyler olunca ahan kalbim gitti kalbimden zaten küfürler geçiyodu içte olan dışta oldu nebilim sonra insanın içi nasılsa dısıda öyledir düşünceler geçiyor.Geçen sene ümreye gittim hamd olsun rabbim'e oraları gördüm secde ettim kabe'de rabbim'e her yerde elimden geldiğince

Ümre'yi hatrımdan gecırıyom kalbim hoş oluyo secde dua sabır nebilim tevbe gibi an geliyo tam tersi oluyorum arkadaşlar yardım edin sözel olarak Sad

Gitmediğim hoca kalmadı kara çarşaflı kadın goruyom böcek gibi töbe yaw dusunce ses geliyo sanki ben konusuyom gorur gormez oluyo aklım neden oraya gıdıyo ağlamaktan kalbim kalmadı gozyasım kalmadı rabbım'e ağlayamıyom bunada uzuluyom onceden ağlıyodum kalbim de iş bitmiş mi çok dua ettim felak nas ayatel kürsi amentü billahi duası tevbe istiğfar duaları iman ve nikah tazeleme duası Sad Sad Sad KALBİM NEDEN ALLAH DEMİYO ÖNCEKİ GİBİ bugun kü olay suydu

ya muhammed,YA ALLAH diyom sonra kötü söz sölüyorum sonra başka bir şeye bağlıyorum mesela araba diyom fenerbahçe diyom cümlenin başında ya muhammed dediğim için ardından gelen kötü söz ile efendimiz'e haşa bağlamış olmam değil mi bide günah işlemiş olur muyum cümlenin sonun da fenerbahçe veya araba demezsem günah olur dimi ? yoksa hepsi ayrı ayrı bir kelime mi oluyo anlamadım günah mı bu haşa islamiyetten nasibimi almıcam mı eşim cocugum olmıcak mı ALLAH YOLUNDA Sad Sad Sad bide askerdeydim karakol da doğulu arkadaşlar vardı kürtçe kötü söz sölerlerdi aklıma geliyo islamiyete haşa yönelik oluyo Sad ne bu anlamadım Sad neyden kaynaklanıyo bu kalbim de iş yok mu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-05-2014, Saat:09:10 PM, Düzenleyen: TisselTassal.
Profesör
RE: Bu gidişle hayatım zindan olacak :( :(
kardeşim yardımcı olmaya çalışacağız ancak yazdıklarından birşey anlamadım gülücük biraz daha derli toplu yazarsan sorununu belki yardımcı olabiliriz.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
a.s.kardeşim büyük imanlara büyük şeytanlar musallat olur,benim tavsiyem kendini topla ve kur'an mealinden,tefsirlerden anlamaya çalış,anladıkça da yaşamaya çalış,hayata ggeçirmeye başladığın zaman da şeytan birgün yakanı bırakacaktır..selam ve dua ile
Bu Kur’an;
kendisiyle uyarılsınlar,
Allah’ın ancak tek ilâh olduğunu bilsinler
ve akıl sahipleri düşünüp öğüt alsınlar diye
insanlara bir bildiridir.
İbrahim 14/52.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
s.a.kardeşim 2. defa yazıyoru şimdi sadece bir hikaye..bu hikaye seni rahatlatacaktır..

Birisi her gece kalkıp Allah'ı anıyor, O'na dua ediyordu. Şeytan ona dedi:
- Ey devamlı Allah'ı anan kişi! Bütün gece Allah deyip çağırmana, yakarman karşılık seni buyur eden var mı ki? Sana bir tek cevap bile gelmedi, daha ne zamana kadar böyle yakarıp dua edeceksin?
Adamın gönlü kırıldı, başını yere koydu ve hüzün içinde uyudu. Rüyasında ona söyle dendi:
- Kendine gel uyan! Niye duayı, zikri bıraktın? Neden usandın?
Adam: - Buyur diye bir cevap gelmiyor ki... Artık kapıdan kovulmaktan korkuyorum,
dedi. Bunun üzerine dendi ki ona:
- Senin Allah demen, O'nun buyur demesi sayesindedir. Senin yalvarışın, Allah'ın senin ruhuna haber uçurmasındandır. Senin çabaların, çareler araman, Allah'ın seni kendine yaklaştırması, ayaklarındaki bağları çözmesindendir. Senin korkun, sevgin, ümidin, Allah'ın lütuf kemendidir. Senin her Yarabbi demenin altında, Allah'in buyur demesi vardır.. Gafilin, cahilin gönlü bu duadan uzaktır. Çünkü Yarabbi demeye izin yok ona. Ağzında da kilit var onun, dilinde de... Zarara uğradığı zaman, ağlayıp sızlamasın diye Allah ona dert, ağrı, sızı, gam, keder vermedi.

Artık anla ki, Allah'a dua etmeni, O'nu çağırmanı sağlayan dert, Dünya saltanatından daha iyidir. Dertsiz dua soğuktur. Dertliyken yapılan dua ise gönülden kopar... (Mesnevi' den)

Alıntı.
Bu Kur’an;
kendisiyle uyarılsınlar,
İbrahim 14/52.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
haklısın kardeşim şeytanların büyyüğü ufagı mı oluyo kaç tane şeytan var anlamadım ayet var nefis ölene kadar (ölme anı dahil musallat olacak) iman ettim rabbimin ayetine şüphem yok her ayete iman ettim ancak şeytan apaçık dusmanımız biliyorum kalbimizi nasıl mutlu edebiliriz iman okyanusun da tadabiliriz ilk zaman ki gibi olsun istiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Haklısın kardeşim dertli dua iyidir kalp dua etmek geçmiyo o ruh haline inat dua etsek kabul olur değil mi kalp soğuk olsa da bazen sıcak bazen istemiyo o ruh hali kendi kendine değişiyor önemli olan dilimiz ile bilerek dua etmek değil mi bilerek rabbimize secde etmek ruh halimiz kötü olsa bile imani konular da iyi hal olmasa bile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
s.a.TisselTassal kardeşim,kuran kıssalarından hatırlarsın,adem secde et dediğinde şeytan emri dinlemedi ve rabbimize isyan etti,rabbimizden kıyamete kadar izin istedi ve izin verilenlerden oldu..
şeytan ozaman ne dedi insanların doğru yolu üzerinde durup onların ayaklarını kaydıracağım dedi...
işte şeytan doğru yolumuz üzerinde durup bizleri doğru yoldan alıkoymaya çalışıyor...
selam ve dua ile

not; araf 7/10 -17. ayetler ve devamı..
Bu Kur’an;
kendisiyle uyarılsınlar,
İbrahim 14/52.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Her sabah ve akşam Felak nas ve ayetelkursi surelerini oku.
Bunları okumakta zorlanirsin ama ısrarla oku ve Allah a Sığın.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allah razı olsun kardeşlerim nebiliym bazen dalıp gidiyom bişiler soluyorum ama farkında olmuyorum kötü bişi cıktıgı zaman uzuluyorum cok garip bişi anlamadım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.