You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Ruhumuz Yeter...
RE: Bu durumdan nasıl kurtulurum?
yaylaya cikip yasamak lazim artik millet yoldan cikmis yahu
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
İrade Meselesi Tamamen .....Bak Ama Gözlerini Derhal Oradan Kaçır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
Allah azze ve cellenin meşru kıldığı şeylerle uğraşacaksın fikrin zikrin o olacak.Allah'ın mesru kıldığı şeyler sana haramların verdiği lezzetten daha güzel gelecek ki o zaman onları daha güzel olan şeylerle değişesin ve hayattında işler yoluna gitsin..

Bende de oluyor bazen çarsıya cıkınca karsıya bakıyorum müstehcen, sağa, sola, arkama ne tarafa baksam müstehcen hatta bazen yere bile bakamıyorum atık kağıtların üzerinde bile varlar.. Bir mekan her taraf bakılamayacak derecede kötü ise o zaman yanlış yerde duruyorsun, tuvallette bu mesabededir ne tarafa bakılsa göze güzel gelmez bellidir ki durulan yer iyi değildir.

Sana Allah'ı hatırlatacak mekanlarda yahut Allahı hatırlatacak insanların yanlarında bulunmalısın ki ahir zaman fitnesinde bir nebze kurtulasın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bu senin sorunun değil sadece bu devletin sorunu. islam ülkesi denilen yerde demokrasi olursa herkes hayvan gibi yaşamakta özgür olursa islam kanunları dikkate alınmazsa beşeri anayasalarla idare olunursak kendimizi bu toplumun açıklığına kapatabilmemiz imkansız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ama şöyle de bir şey var.. Onlar fazla dikkat çekiyor ne yapayım bakıyorum demek olmaz. ikinci bakış şerdir haramdır.
Unutmayalım ki tesettür ayeti ilk olarak erkeklerin gözkapaklarına gelmiştir. Sonra kadınların örtünme ayeti gelir...
O kadınlar uymuyor diye gözüm kayıyor bakıyorum olmazz..
Kadınların örtünmesi ne kadar nefis mücadelesiyse erkeklerinki de aynı şekilde nefis mücadelesi.
Birinin birinden zor olduğunu düşünmüyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.