You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Profesör
RE: Bu durumdan nasıl kurtulurum?
Şuan hiç bir aracı olmadan tomografi mr vs. Mideni görebiliyor musun hissetmekten bahsetmiyorum
Ben gerçekten bahsediyorum. Şuan beni gozunle görebiliyor musun
Benim yazdıklarımla var olduğuma inanıyorsun.
Mevla da aynen bu şekilde var olduğunu heryerde herşeyde gösteriyor zaten
Aldığın nefesteki oksijen miktarı biraz fazla olsa ne olurdun biliyor musun
Kim ayarlıyor bu dengeyi
Pc yi yada telefonu vs bulan kişiye o aklı kim verdi. Kendi kendine mi oldu bütün bu şeyler
Kuran der ki hiç düşünmezmisin
Sen hiç gerçekten düşündün mü peki
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah insanlara akıl ve irade vermiştir. Kimle dost kimle düşman olunacagi konusunda uyarmistir. Kanunlar koymuştur.
İnsanların vedahi müslümanların bu kurallara uymamasi ve sonuçlarının da kötü olması Yaratıcı'nın olmadığını isbatlamaz.

Tıpkı sobayi ellersen elin yanar ikazina kulak asmayan ve el yanan çocuk gibi.
Bir musibet bin nasihattan evladir sözü gibi Allah da kullarına mühlet vermiştir
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Kasirganin önüne cikarsan seni öldürür elbet
Evini sağlam yapmassan fay hattının üzerine yaparsan imari yanlış yaparsan malzemeden calarsan deprem evini yıkar
Derenin kenarına evini yaparsan sel olur yıkar.

Ben sana yilana sarilma seni ya sokar ya boğar desem sende inadına gider sarilirsan sonunda bogulup olursen bu benim kötü arkadaş olduğumu göstermez senin akilsiz olduğunu gösterir sonuçta ben seni uyardim dimi
Biz sana elimizden geldiğince allahın varlığı hakkında delil sunduk sende olmadığına dair bir delil sun bakalım
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Merhaba jumper100 kardeşim.Sana bir örnek vermek istiyorum.Şimdi senin iletini ele alalım.

"malezya da kasırgada 30 bin kişi oldu, endonezyada 2004 de 200 bin kişi öldü. onlar neden öldü? bildiğim kadarı ile de müslüman ülkeler bunlar." iletisini bizlere internet kanalıyla, Türkçe kodunu kullanarak gönderdin.Bu olayda sen göndericisin ve biz de
alıcıyız.

Senin iletin gördüğün gibi bir şeyler gösteriyor.Dünya da böyle.Dünya da bize Allah'ın varlığını kanıtlıyor.Ben şimdi "malezya da kasırgada 30 bin kişi oldu, endonezyada 2004 de 200 bin kişi öldü. onlar neden öldü? bildiğim kadarı ile de müslüman ülkeler bunlar." iletisinin nasıl oluştuğunu bilemez miyim?Bu iletinin gerekli yeteneklere sahip biri tarafından yazıldığı belli.Mesela bir hayvan bunu yazamaz.Bak sadece bir iletin neleri kanıtlıyor.

Ben İslam'ı sorgulamadan kabul etmedim.Herkes dinleri, hayatı sorgular zaten.Yani sen kimseyi körü körüne kabul ediyor sanma.

Şu anda dünyada çok zulüm var.Allah bunlara izin vermeyebilir ama izin veriyor.Biz böyle sınanıyoruz.YGS-LYS'de yanlış seçenekler yok mu?ÖSYM sadece doğru şıkları bırakabilirdi ama ÖSYM öyle yapsa herkes tam not alırdı.Değerli öğrenci bilinmezdi.Allah da bize seçenekler sunuyor.Biz kötüyü seçiyoruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Hayvanlar nasıl oluştu söyle o zaman.Hayvanlar, bitkiler, mineraller nasıl oluştu?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.