You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu durumda onu Allahtan dualarımla istemeye devam etmem yanlış olurmu ?

Üye
Bugun sözü olmuş , ben onu dualarımla istemeye devam etsem bu yanlış olurmu ?
(Not: Allame Reloaded Allah rızası icin sen yazma kardeşim)
Müslümanca yaşamın olmadığı bir yerde, müslümanca ölmenin elbette bir yolu vardır.
Malcolm X
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Bu durumda onu Allahtan dualarımla istemeye devam etmem yanlış olurmu ?
Dostum acın büyük ve ben bunu net olarak anlayamam eyvallah.

Ama sana mantıklı şeyler söyleyebilirim.

Madem sözü oldu artık bu iş bitti demektir. Bana ama nikahları yok falan filan deme. Sözlenmiş ve ilan edilmiş bu adetlerimize göre iş bitmiş demektir.

Şu vakitten sonra olmayacak duaya amin demekle boş bir iş yapmış olacaksın. Sana düşen bence güzelce sabretmek ve Allah'tan onu unutabilmen için yardım dilemektir.

Arta kalan hayatının ne kadar olduğu belli değil. Hayatının geri kalanının bir kısmını dahi böyle boş iş için geçirmemeye gayret göster ve önüne bak.
Bunu Allah rızası için yaparsan eminim ki Allah'ta sana yardım edecektir.

Allah yardımcın olsun.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
peki cevabınız icin tesekkur ederim Allah razı olsun
Müslümanca yaşamın olmadığı bir yerde, müslümanca ölmenin elbette bir yolu vardır.
Malcolm X
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Başka bir kişi sizin sözlünüz için aynı duyguları taşıdığında rıza göstere bilirseniz, istemeye devam edin. Fakat,

O kişi bundan sonra size haram sayılır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
haklısınız tesekkur ederim
Malcolm X
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bu kadar çabuk vazgeçebildiğine göre demek ki seni senin onu sevdiğin kadar sevmemiş. En çok acı veren karşılıksız sevgidir. Tabii ki zordur unutmak. Ama Allah'a bana geri dönsün diye dua etmek yerine beni ondan vazgeçir demen daha hayırlı olacaktır. Bir de şöyle düşün ya bu ayrılık senin için daha hayırlıysa?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Evet benim sevdigim kadar sevmedigi ortada
Aslında en acı veren karşılıksız sevgi deil
Seni sevdigini söyleyip 2 hafta sonra başkasının oldugunda emin ol cok daha fazla acı oluyo.
Söylediklerinde haklısın tesekkur ederim cevabın için : )
Malcolm X
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.