You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu bir büyü gibi bir terim

Acemi Üye
Merhaba arkadaşlar mesela oyun oynarken bir şaka yaparken büyü yaptığını kasıt etmese dahi oyunda şakada olmayacak birşey oldğunda rastgele bu bir büyü gibi kasıtsız söylese günah işlemiş olur mu? bildiğimiz gibi büyü yapmak günah da
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-09-2015, Saat:09:27 PM, Düzenleyen: Eddraziel32.
Yönetici
RE: Bu bir büyü gibi bir terim
Kardeşim öncedende hep buna benzer sorular sordun. Belliki vesvese var sende bir psikiyatrist e görünmende fayda var. Git durumunu anlat, çok büyük faydasını göreceksin inan bana. Vakit kaybetmeden ve bu vesvesenin daha ileri boyutlara gelmeden git bir doktora görün kardeşim.

Allah yardımcın olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Haklısınız gitmekte fayda var çok soruyorum kusura bakmayın da çok utanıyor üzülüyor insan kasıt yok ama işledim günahkar mı kafir mi oldum diye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Doktora kesinlikle gitmelisin bunu ihmal etme.

Eğer bunun gibi günah olup olmadığını bilmediğin bir şey olursa Allah dan bağışlanma dile. Günah işlemişsen af eder. Günah işlememişsen tövbe ettiğin için sevap kazanırsın.

Allah yardımcın olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.