You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu Aralar En Çok Hangİ Üye Dİkkatİnİzİ Çektİ Neden

Forumcu
Merhaba arkadaşlar bu sefer çok iddialı olduğum bir konuyu burada açıyorum vatana millete hayırlı olsun.

Bu aralar hangi üye dikkatinizi çektiyse buraya yazın ve neden olduğunu da tabiiki de ben başlıyorum.

OFLU MİLLİ GÖRÜŞCÜ OLDUĞUNDAN DOLAYI DİKKATİMİ ÇEKTİ ZEHRA AMPULCU OLDUĞUNDAN DİKKATİMİ ÇEKTİgülücük
Peki sizin dikkatinizi kim çekti arkadaşlar (Ayyyyyyyyyyy çok heyecanlı bir konu ya)icýnicýnicýnicýnicýnicýn
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: Bu Aralar En Çok Hangİ Üye Dİkkatİnİzİ Çektİ Neden
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merhaba arkadaşlar bu sefer çok iddialı olduğum bir konuyu burada açıyorum vatana millete hayırlı olsun.

Bu aralar hangi üye dikkatinizi çektiyse buraya yazın ve neden olduğunu da tabiiki de ben başlıyorum.

OFLU MİLLİ GÖRÜŞCÜ OLDUĞUNDAN DOLAYI DİKKATİMİ ÇEKTİ ZEHRA AMPULCU OLDUĞUNDAN DİKKATİMİ ÇEKTİgülücük
Peki sizin dikkatinizi kim çekti arkadaşlar (Ayyyyyyyyyyy çok heyecanlı bir konu ya)icýnicýnicýnicýnicýnicýn

yok bea oflu milli görüşçü değilvavvvvvvvzehram ampulcü amaokgülücük

benim en çok dikkatimi çeken üye atmacaynan sühim...çok matrakyesgülücükbide beni çok sinirlendiriooooklavagülücük

sühim kardeşim milli görüşçü olduğu için dikkatini üzerinde topluyorgülücükmaşallah allahım herkese nasib etmıyor işte:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-02-2008, Saat:01:08 PM, Düzenleyen: aysesena.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Bu Aralar En Çok Hangİ Üye Dİkkatİnİzİ Çektİ Neden
benim milli görüççü olduğum kanısına nerden vardın arkadaş
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merhaba arkadaşlar bu sefer çok iddialı olduğum bir konuyu burada açıyorum vatana millete hayırlı olsun.

PARTİM HAKKINDA DİKKATLİ KONUŞ TAMAM MI.BEN SENİN PARTİN HAKKINDA CI LI CU LI İFADESİ KULLANIYIR MUYUMhırrrrrrr

BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKEN SENSİN.ALLAHIM YA ÇATTIK BELAYA BANA NEYİ SAVUNUYON YA GİT İŞİNEhırrrrrrr
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

PARTİM HAKKINDA DİKKATLİ KONUŞ TAMAM MI.BEN SENİN PARTİN HAKKINDA CI LI CU LI İFADESİ KULLANIYIR MUYUMhırrrrrrr

BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKEN SENSİN.ALLAHIM YA ÇATTIK BELAYA BANA NEYİ SAVUNUYON YA GİT İŞİNEhırrrrrrr

aaa salihbey dedi bana çattı.zehra abla elimdesin şuan.bak hani dün gece konuştuğumuzdakini foruma duyurmak istemezsin dimiSmileTongueTongueTongue

heheh
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Bu Aralar En Çok Hangİ Üye Dİkkatİnİzİ Çektİ Neden
Ooo ne iş esrarrengiz konuşmalar dolanıyo sitede anlıyalım:D:D:D

Ya hakkaten zehra ablayı bu aralar çok sinirlendirdik ya şahsım adıma bizzat bn kendim özür dilerim...

Oflu ablacım MİLLİ GÖRÜŞ ün anlamını bi araştır istersen!... Görende küfrettik sanar ya!...

Doğru söylüyon Ayşe ablaWink Allah kimseye nasip etmiyo 2,5 un içinde olmak kadar onu veren bişey yok:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Aysesena-oflum-reyyancım bunları evvelden tanıdığım için es geçemiyorum....Bay olarakta atmaca diyorum dikkatimi çektiğinden değil aysem ile atışması gzl oluyo...gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: Bu Aralar En Çok Hangİ Üye Dİkkatİnİzİ Çektİ Neden
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo ne iş esrarrengiz konuşmalar dolanıyo sitede anlıyalım:D:D:D

Ya hakkaten zehra ablayı bu aralar çok sinirlendirdik ya şahsım adıma bizzat bn kendim özür dilerim...

Oflu ablacım MİLLİ GÖRÜŞ ün anlamını bi araştır istersen!... Görende küfrettik sanar ya!...

Doğru söylüyon Ayşe ablaWink Allah kimseye nasip etmiyo 2,5 un içinde olmak kadar onu veren bişey yok:D

ah cnm o gururu tatmak bambaşka zatigülücük

zehrayla konuşmalarımızda aramızda kalsıngülücüko anladı zati:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
şuaralar dikkatimi salihabimin üzerinde.abimin maşallahı var...

onlar gibi olma çabasındayız inş...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
SeLdA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aysesena-oflum-reyyancım bunları evvelden tanıdığım için es geçemiyorum....Bay olarakta atmaca diyorum dikkatimi çektiğinden değil aysem ile atışması gzl oluyo...gülücük

ilk önce o başlatıyor...

ama biz artıkın ii anlaşıos hatta dedem beni konsere bile götürcekicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.