You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BSR Görüntü Kaydedici 1.5aT

Yavuz Sultan Selim Han
BSR Görüntü Kaydedici 1.5aT İndirme: 50,233
Bülent Screen Recorder ekran üzerinden AVI film ve BMP resimler çeker. Tüm desktop'ın, belli bir pencerenin veya belli bir bölgenin filmini çekebilirsiniz. Veya el kamerasını kullanabilirsiniz. 'WatchIt' modu ile Screen Recorder'ın filmi çekilen bölgenin içeriğini takip etmesini ve içeriği değiştikçe otomatik olarak filmi çekmesini sağlayabilirsiniz. AVI dosyanızın sıkıştırma (compression) özelliklerini, boyutunu ve hızını belirleyebilirsiniz. 'Record' ve 'Stop' tuşları için kısayol tuşları belirleyebilirsiniz.

BSR Ekran Kaydedici, Fotoğraf ve Film Stüdyolarına sahiptir. Resim dosyalarından (boyutları, çöznürlükleri vb faklı olsa dahi) AVI film oluşturabilirsiniz. Mevcut AVI dosyalarının hızını ve sıkıştırma özelliklerini değiştirebilirsiniz.

Mouse hareketlerini de video'ya kaydedebilir, videonuza alt yazı (not) ekleyebilirsiniz.
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: BSR Görüntü Kaydedici 1.5aT
Eywallah kardeş
Bende kullanıyorum bunu herkesin işine yarayabilecek bir program
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
admin@islamiforum.net
RE: BSR Görüntü Kaydedici 1.5aT
BSR Görüntü Kaydedici 1.5aT ,BSR Görüntü Kaydedici 1.5aT indir
İstek,Şikayet ve Önerileriniz İçin admin@ihlforum.net adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.