You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BÖYLE Mİ..........................!

Üye
BÖYLE Mİ müslümanız düşünelim

Kendisi tok komşusunu tanımıyan, karşılaştıklarında selam bile vermeyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Anne babasını sokaklara veya yaşlılar yurduna bırakabilen bir
MÜSLÜMAN!!!

Komşular çocuklarıyla sefilleri yaşarken gıcır gıcır elbiseler, bisikletler, oyuncaklar alan ve bunları diğer çocuklara gösterip paylaşmayan çocuklara sahip bir
MÜSLÜMAN!!!

Kendi milletini çok seven çıkarlarına ters düştüğü için başka milletleri aşağılayan, dalga geçen, inkar eden bir
MÜSLÜMAN!!!

Omuzunda uduyla ve ya bağlamasıyla kurslara gidip ve islami kesimi hor gören ;ben modernim; diyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Magazin programlarını seyreden, spor gazetelerini okuyan ve dünya klasiklerinden vaz geçmeyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Kur-an-ı sünneti kulaktan duyma yarım yamalak bilen ve islamı okumaya öğrenmeye zaman bulamayan bir
MÜSLÜMAN!!!

Sitelerde villalarda oturan başını sokmak için yaptıkları gece konducuları hor gören bir
MÜSLÜMAN!!!

Nasırlı elleri sevmeyen, alın teri kokusuna dayanamayan bir
MÜSLÜMAN!!!

Konserlerde coşan sanatçıların boyunlarına sarılıp kendinden geçen ;bizim eğlenme hakkımız yok mu; diyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Kayıp insanlardan habersiz, niçin kaybolduklarını, nasıl kayıp ettirildiklerini düşünmeden yaşayan bir
MÜSLÜMAN!!!

Yasalar kanunlar emrediyorsa Allah (cc.)ın emirlerini bırakıp yasalara uymak gerek diyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Çocuklarına bir lokma ekmek götürebilmek için gece yarıları çöp toplayanların yanından geçerken tiksinen bir
MÜSLÜMAN!!!

Kendisine yapılmasını istemediği başkasına yapılmasına onay veren veya kendisi yapan bir
MÜSLÜMAN!!!

Dinlemeden, sormadan hüküm veren yargılayan suçlayan bir
MÜSLÜMAN!!!

EVET SORUYORUM; SİZCEDE BU MUDUR MÜSLÜMANLIK ??
Rabbimiz Gunahlarimizi ve isimizdeki taskinligimizi bagisla, ayaklarimizi (yolundan) kaydima, kafirler topluluguna karsi bizi muzaffer kil."
( Ali Imran-147 )

Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik, eger bizi bagislamaz ve bize acimazsan mutlaka ziyan edenlerden oluruz."
( Araf- 23 )

NE VARKİ GİRİŞECEK PAZARLIĞA ECELLE,SERMAYEM TEK KELİME "ALLAH AZZE VE CELLE"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: BÖYLE Mİ..........................!
Allah razı olsun güzel bir paylaşım olmuş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
allah razı olsun
gercekten böylemi müslümanız düşünmek lazım...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
paylaşım için ALLAH razı olsun...bence sondaki soruya kimsenin ''evet müslümanlık budur ''diyecegini sanmıyorum.yukarda sayılanları öyle yaşayan biri dahi olsa 'evet' diyemez.bu sitedekilerin benim hissettiklerime göre hiç birisi evet diyemez ve ayrıca elinden geldigi kadar islamı yaşamaya calışan arkadaşlarımızdır.tşklerrr
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: BÖYLE Mİ..........................!
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:paylaşım için ALLAH razı olsun...bence sondaki soruya kimsenin ''evet müslümanlık budur ''diyecegini sanmıyorum.yukarda sayılanları öyle yaşayan biri dahi olsa 'evet' diyemez.bu sitedekilerin benim hissettiklerime göre hiç birisi evet diyemez ve ayrıca elinden geldigi kadar islamı yaşamaya calışan arkadaşlarımızdır.tşklerrr

alkışSmileifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: BÖYLE Mİ..........................!
Rabbim razı olsun canım.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
oruç tutup gidip iftarını lüks otelde yapan müslüman...
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.