You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
böyle bir soru?
Bazen insanlar ne yazmis diye baktigim bir site var orada şöyle bir soruyla karşılaştım. Dünyadaki savaşı Allah mı yoksa şeytan mı kazanacak? Diye sorulmuş. Bu soru dinden çıkarır mı? Bir de açıklamak isteyen varsa iyi olur bu soruyu aratanlar cevaba burada ulaşabilsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: böyle bir soru?
bu soruyu buraya taşımak bile bir şirk tir biliyormusun kardeşim
inanan bir kişinin samimiyetsizliği veya inançsızlığını gösterir bence hemen tövbe gerektirir bu yazının derhal buradan kaldırılması gerekiyor lütfen böyle tamamen akıl dışı şeylerle burayı meşgul etmeyin kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: böyle bir soru?
Evet aynen bu sorular hıristiyanlıkta vardır
İslamda ise Şeytan yerinden kımıldayamaz her zaman Allalhın dediği olur
Allah hidayete erdirir yada delalette bırakır.. İblis maşadır delalet maşası. iblisi musalalt eder sevmediğine
iblisde onu delatte yaşatır. iblisin pazarı kurulur onun kalbinde...
Allahın hideyet çıkardıklar dünyada rahat ve huzurlu yaşar.. delaltte bıraktıkları ise inleye inleye yaşar huzursuz yaşar..

Hırsitiyanlık İblis yalan söylerken
islamda İblis Allahtan çok korkar bir tane yalan söylşeyemez iblisin yaptığı sadece İnsana vesvese vermektir
yani derki acab şöyle midir ya filan der.. İnsan aaaa aaaa ya öyuleyse der ve fenalıklar hainlikler yaopar

İblis aklanmıştır.. ben bir şey yapmam diyor İnsandan korkun siz diyor her fenalığı yapan insandır..
ben sadece vesvese verdim bitti der. acaba şöyle midir senin hakkında şöyle mi düşünüyordur filan diye vesvese verir o kadar

İslamda Şeytan ile Allah savaşı yoktur bunlar diğer dinlerde hıristiyanlıkta vardır

İslamda İblis Allahtan çoook korkar ne olur ölümü tadmak istemiyor ne olur bana muhlet diye yalvarır..
iblis hiç yalan söylemez çok korkar Allahtan. sadece vesvese verir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2016, Saat:06:23 PM, Düzenleyen: AntiAteist.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.