You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

boşanıyoruz bebeğimiz var

Yeni Üye
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. eşimle 1 buçuk senelik evliyiz ve 4 aylık kızımız var. eşim evlenmeden önce beni çok seviyordu, çok merhametli bi adamdı. sokak çocuklarının karnını doyurur herkese yardım ederdi, benden de asla kopamazdı. çok severek evlendik. hemen de bi çocuğumuz oldu. hersey çok güzel olucak derken eşim yeni bi işe atıldı. eve geç gelmeye çok çalışmaya başladı. ben de hamileydim tabi. hep evde yalnız başımaydım. arkadaslarına annesine zaman ayırırken bana zaman ayırmıyordu. eve uyumaya gelip sabah erkenden gidiyordu. böyle böyle sorunlar başladı .hamileyim diye mi benden uzaklaştı bilmiyorum. eşimle sorunlar varken birde anneleri girdi işin içine beni suçlamaya başladılar üçü birden. sırf ben kocamla vakit geçirmek istiyorum diye bana demediklerini bırakmadılar ve en sonunda beni kendi evimden kovdular hemde kızım 15 günlükken .(daha öncede her kavgamızda eşim annemin evine yollardı ve gelip almazdı beni hep kendim dönerdim döndüğümde de niye geldin sen diye beni azarlardı) ondan sonra da eşim ne aradı ne sordu beni , kızını. şimdi de senden soğudum yaptıklarınla sevgimi bitirdin diyor istemiyorum seni diyor. yakında bosanıcaz ama ben niye böyle olduğunu anlamıyorum. ben hep onu çok sevdim hala da sevgim bitmiş değil. kızımı eşim yanımda olmadan büyütmek çok zoruma gidiyor mutlu aileleri gördükçe içim acıyor. ben mutlu bi ailem huzurlu bi evim olsun istiyorum. Allah kimseyi böyle zor durumda bırakmasın ne olur bana yardım edin dua edin üzülmek istemiyorum artık ve kendimi çok yalnız hissediyorum annem babam yanımda olmasına ragmen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: boşanıyoruz bebeğimiz var
Allah yardımcınız olsun daimen...Rabbim sabır versin...Anneleri girdi işin içine derken neyi kasdettiniz tek anne olması gerekmiyor mu???
Yani illa ki danistiginiz kişiler olmuştur ama eşiniz annesi dahil farklı kişilerin etkisinde kalıyor gibi anladım ben hemde çok yeni evlisiniz yani 1.5 çok az bir süre.Nacizane tavsiyem eşinizle mümkün mertebe yalnız başbaşa iken tekrar görüşmeniz...Evladınız olduğunu yeni evli olduğunuzu vs gibi bam teline dokunacak konulardan girin konuşun en nihayetinde çocuğunuzun da hakkı söz konusu. Ayrıca söylediğinize göre Allah korusun aldatma şiddet vs gibi bir durum sözkonusu değil o yüzden evliliğinizi kurtarma adına elinizden geleni yapın zorda olsa..Boşanma helal de olsa Arş-ı Ala'yı titreten bir hadise.Herkesin imtihanı farklı size düşen imtihanda bu şekilde anlaşılan rabbim kimseye yuklenemeyecegi sorumluluk vermez sabredin inşAllah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
amin sağolun.. annesi ve anneannesi demek istemiştim, maalesef eşimin bana karşı hiç merhameti yok çocuğuna da yok. yani kararından dönüp pişman olucak bize sahip çıkacak bir insan değil ne yazık ki.. bi mucize olsa keşke
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Onu da denedim, dinliyor ama yine kendi bildiğini yapıyor .Ben ona hiçbirşey yapmadığım halde bana karşı kin dolu . Öyle bi kin öyle bi nefret ki sırf benim suratimi gormemek için çocuğunu gormuyormus öyle diyor Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Evet annem babam yanımda çok şükür... Ben de onu anlamıyorum nasıl bu seviyeye geldik ve nasıl beni seven o adam şimdi bana düşman hiç bilmiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Amin sabretmekten başka çare yok, Allah rahmet eylesin,çok zor Allah daha büyük acılar yasatmasin dediğiniz gibi , sabır ve duayla bu sıkıntıları asicaz inşallah ..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.