You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BORCUM VAR MI SANA?

General
BORCUM VAR MI SANA?
BORCUM VAR MI SANA?
« :»
[Resim: namaz_secde1.jpg]
Öyle çok pazarlık ettim ki seninle ey Rabbim. Sen çağırınca, kendime ayırdığım vakitlerden çalındı sandım. Ezan okununca sevdiklerimle geçirdiğim zamanların azalmasından korktum. Vakit girince içim cız etti. Odamdan uzaklaştım, bıraktım işimi bozdum keyfimi; öylece namaza durdum. Ayak direndim, ‘az sonra kılsam da olur!’ dedim. ‘az sonra’larım ‘çok sonralar’a döndü, geç kaldım, geç kalmaktan utanmadım.
Sonunda ayaklarımı sürüye sürüye vardım huzuruna. Pazarlığımı vaktin daralmışlığımı bahane ederek yeniden ileri sürdüm. Kaçıyordu namaz ya; o yüzden çabucak kıldım, selam verdim, hemen kalktım, rahatladım. Oysa rahatlığı sana borçluydum. Ağrımayan her bir dişim kadar huzur borçluyum sana. Tenimin acımayan her noktası kadar rahatlık borçluyum sana. Dişlerim ağrıyacak olsa her biri için harcayacağım olduğum zamanı sen verdin bana. Tenim her noktasından yırtılırcasına acıyacak olsa, kendi kendime dar geleceğim huzursuz günler senin.
Beni bana verdiğini unutmuşum. Beni bende kılanların hepsinin senden geldiğini unutmuşum.
Niye ki bu anlamsız pazarlığım?
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: BORCUM VAR MI SANA?
konu önceden paylasılmıstı kardes hemde benım tarafımdhttp://www.ihlforum.net/oyle-cok-pazarlik-ettim-ki-seninle-ey-rabbim-t-18663.htmlan:)

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-08-2009, Saat:05:13 PM, Düzenleyen: Katreİ_Nur.
General
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
EgeninKizi
Allah razi olsun cok güzel bir paylasim insallah Allah im bizlere bu Dünyadan gitmeden Borclarimizi ödemeyi nasip eder!!!!!!
GELIN NAMAZ KILALIM
HAKKIN HUZURUNA VARALIM
RABBIMIZE EL ACIP
YALVARALIMMMMMMMMMM!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.