You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bölüm hakkında(E-KİTAP)

Bölüm hakkında(E-KİTAP)

General
Bölüm hakkında(E-KİTAP)
selamun aleykum ve rahmetullah,
arkadaşlar adminin de onaylaması ile e-kitap bölümü açılmıştır. ben elimden geldiğince bir şeyler paylaşmaya çalıştım ancak pek vakit ayıramadığımdan ötürü tamamı ile paylaşamadım, ki mümkün olursa inşaAllah kitapları indirilebilecek şekilde paylaşmayı da düşünüyorum. fakat bu bölüm bi benim bölümüm değil, elinde islami e-kitap bulunan arkadaşlar buradan paylaşsınlar ki ilmimizi arttırmaya bir nebze olsun faydalı olsun. selamla...
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Bölüm hakkında(E-KİTAP)
Ve aleyna aleykum selam telefondanldan girsigim icin indirme kisminda yer alcam : ) madem boyle bi hizmet soz konusu ilgili olalim en szindan selami alin arkadaslar
Hak tepene inen bir kılıçta olsa
Boynunu eğmekten cekinme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-12-2012, Saat:08:13 AM, Düzenleyen: Aşıkmaşuk.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: Bölüm hakkında(E-KİTAP)
Aleykumselam.
hayırlı olsun inşAllah
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.