arkadaşlar adminin de onaylaması ile e-kitap bölümü açılmıştır. ben elimden geldiğince bir şeyler paylaşmaya çalıştım ancak pek vakit ayıramadığımdan ötürü tamamı ile paylaşamadım, ki mümkün olursa inşaAllah kitapları indirilebilecek şekilde paylaşmayı da düşünüyorum. fakat bu bölüm bi benim bölümüm değil, elinde islami e-kitap bulunan arkadaşlar buradan paylaşsınlar ki ilmimizi arttırmaya bir nebze olsun faydalı olsun. selamla...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bölüm hakkında(E-KİTAP)
Bölüm hakkında(E-KİTAP)
arkadaşlar adminin de onaylaması ile e-kitap bölümü açılmıştır. ben elimden geldiğince bir şeyler paylaşmaya çalıştım ancak pek vakit ayıramadığımdan ötürü tamamı ile paylaşamadım, ki mümkün olursa inşaAllah kitapları indirilebilecek şekilde paylaşmayı da düşünüyorum. fakat bu bölüm bi benim bölümüm değil, elinde islami e-kitap bulunan arkadaşlar buradan paylaşsınlar ki ilmimizi arttırmaya bir nebze olsun faydalı olsun. selamla...
Boynunu eğmekten cekinme
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)